Українська Манітоба
-
Виходить більше, плюс свій вільний час
-
Хоч ми краще робимо і якісно, ніж наші формани канадійці при тому з редсілами, но нам так не будуть платити, не той рівень англійської, не має редсілу, і їх не цікавить що ми українці робимо все краще, в нас два роки опиту а в них до десяти, такі реалії.
-
Моя тітка має, це класна штука, але кожного року грають в лотерею за місце більла озера. Там ще та конкуренція)))
-
В мене третя зима пішла, дай Бог отримаю permanent resident то можливо і піду в лейоф, це так думки, ми всі ті хто чекають піар, говоримо що, нам не потрібно буде пропонувати іти в лейоф, ми самі підемо, хочеться відпочити від зими, цей рік усіх запитувати хто хоче, я і ще українець написали супервайзеру нас не чіпай ми на федеральному етапі, і все, сказав для вас завжди буде робота, якось так.
-
Я думаю в нас супервайзер має 100к чи більше, формани канадійці з редсілами мали 40-42$, можливо зараз до 45$ дійшли.
-
Це руфери вірно? Яка компанія? Розмовляв з підрядниками на останньому обьєкті, Рака руфінг, то кажуть хлопці 26-28 у середньому у них у всіх незалежно від того ньюкамери чи ні. формани і суперінтенданданти, то трохи вище, карпентери мої знайомі від 22 на першому грейді( чи апрентіш) і до 55-60 з ред сіл, кажуть більше на кемпах, але я там не був ні разу. При цьому що саме цікаве, багато форматів не хоче діти у супера, бо вони можуть і мають багато овертаймів і менше відповідальності, а у суперово як правило річна зп. Тому дуже-дуже часто формани мають більше за суперів🤷🏻♂️
-
🤡 Менше ніж 1% населення Канади має річний дохід понад 250 тисяч канадських доларів. Оскільки 300 тисяч канадських доларів є вищим за 250 тисяч, можна припустити, що відсоток осіб з таким доходом ще менший. Точні дані про відсоток людей з річним доходом 300 тисяч канадських доларів наразі недоступні.
-
Приблизно так і є, середня зарплата до 30$, но в кожній фірмі по різному, в нас маленька десь 20 робітників, майже всі українці, і в малій можна рости, от у великій такій як transcona roofing чи mj roofing, там навряд, бо величезна компанія і має своїх людей з великим досвідом.
-
Це що? 😳
-
Правда
-
Фірма відправляє на навчання в Red River, но говорять що потрібен піар, чи це правда чи ні не знаємо.
-
Ну не знаю, мій ріст мене влаштовує, навіть більше ніж сподівався
-
Друг працює форманом в mj roofing, то так має близько 100к