Українська Манітоба
-
Якщо ви бажаєте обміняти не канадське на канадське, то так. А якщо ви вже бажаєте замінити канадське посвідчення бо наприклад змінили адресу, то це можна зробити комфортніше у автопаках
-
Норм , не дорого
-
Там було трохи більше 200гр за 2.99$ звичайна ціна 3.99$
-
Дякую усім за відповіді!!!!
-
Добрий день Може хтось знає центр домогти з працевлаштуванням в Вінніпегу ?
-
Якщо маєте певну професію та кваліфікацію я би ще звернув увагу на професійні асоціації
-
Manitoba start, OFE, Immigrant center (from time to time)
-
Дякую
-
OFE, Manitoba Start, Success Skills Centre і т.д.
-
Може хтось має контакт україномовного нотаріуса у Вінніпегу?
-
Є російськомовна, якщо підходить.
-
I second that.
-
Не знаходжу інформацію по пошуку в чаті
-
Вітаю. Підкажіть будьласка, стосовно посвідчення водія. Чи треба здавати екзамени при обміні в Манітобі?
-
Маю додаткове питання:) Навіть якщо вони експайред? В мене закінчився термін їх дії в вересні
-
Ні, не треба, якщо це не стосується прав на керування траком
-
Добре, дякую
-
Ні, вони ж не дійсні
-
Може тут є той, хто займається смм в інстаграм - мені треба рекламний банер і таргетну рекламу запустити
-
Привітик усім! Нагадую про житло в місті Steinbach, - доступні ще дві новенькі затишні кімнати. Маю відео, можу надіслати) Steinbach - спокійне містечко, де не зачиняють двері. Ну частина населення точно.) Стосовно роботи: я особисто роботу не пропоную, але на мою думку, як нещодавнього шукача, то праці тут достатньо. Ну і завжди можна скористатися послугами посередників у працевлаштуванні, якщо самостійно взагалі ніяк не вдасться. Будь-ласка, лише тихі самостійні люди без шкідливих звичок. І всі повідомлення в особисті.
22 Jan 2023, 08:02
22806/236894
less than a minute ago