Українська Манітоба
-
Вітаємо, Юра! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Елена, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
@Kinensberg00, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Бо мені в голові не вкладається як так він може бути валідним як в Україні про то не знають😅
-
Українці, котрі одружились вже тут в Канаді, але ще не мають статусу пр/громадянства Чи треба шось робити, якось підтверджувати той мерідж сертифікат у нашому консульстві чи й так сойдьот?
-
Та ну ти ж питала вже у жовтні :)
-
Заміж вийшла, що далі робить?
-
То я питала як вийти заміж
-
Страждати :) Слухай, ну технічно твій документ ітак є легальним, якщо тобі знадобиться десь показати що ти дружина. На крайній випадок то переклад зробити і нотаріальне посвідчення. Але можна поколупати консульство наше і з них ще запросити українське
-
Вітаємо, Христина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Далі всьо, фініш
-
О! Знайшла, тримай m.facebook.com/788878951260452/photos/a.811651502316530/811651575649856/?type=3
-
Поки нас усіх на забаву не запросиш, ніякої validation не буде
-
@Inna_inkaa, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Може хтось з дівчат шукає працю на кухні в забігайлівці + одночасно (напевне) прибирання, напишіть мені в особисті повідомлення.
-
Iз приємного... масова еміграція Леопардів насувається в Україну, сьогодні 12, а далі штук 200. 😁👍
-
Доброго дня. Хто знає, коли наступний візит Українского Консула з Торонто до Вінніпегу? Дякую
-
цінний досвід
-
я замовив, але ні слуху ні духу. дякую, не знав, що можна показувати через дію і міняти так
-
Замовляйте он-лайн заміну українського водійського в кабінеті водія з отриманням на відділені Укпошти, приблизно через тиждень посвідчення з'явиться в Дії. Ціна питання 500грн з копійками. Далі заміна в MPI посвідчення з дії.
22 Jan 2023, 08:02
22842/237900
15 minutes ago