Українська Манітоба
-
Найлегше зараз українцям - це Аргентина. 2 роки легального статусу, 3+ місяці сплачені такси, мінімальне знання мови, аби відповісти на загальні запитання про себе та прочитати пару речень - і можна подавати на громадянство.
-
Португалія
-
Це десь 2bed
-
І то це ще досить так…нічого собі Можна ще й дешевше
-
Це якраз варіант для тих, хто прям розриває тєльняжку на собі, аби тільки отримати будь-яке громадянство, аби «забути» про українське 🙈
-
Квартиру в Буенос-Айресі можна зняти за $600 🌝
-
Мені здається все вони прекрасно бачать…
-
До речі, я запитала, який варіант потребує найменших коштів і зусиль і він відповів: Аргентина 😁
-
Там як всюди, через роботу, шлюб чи навчання, але там у них статус резидента доволі швидкий. Ну і для українців там були якісь преференції, що вони там реєструвались як самозайняті, платили якісь мінімальні податки, самі собі платили зарплату і буквально протягом півроку отримали вид на проживання. Зараз там змінилась влада і податки піднялись в кілька разів
-
До речі! Не знаю, чим я винна перед всесвітом, але на мене таргетується реклама російського громадянства з Канади) Там основні переваги описані як: не треба приїжджати, абсолютно все без присутності, можна взагалі не приїжджати ніколи, навіть коли отримаєш паспорт, все одно не приїжджай! Це єдина реклама громадянства, яка базується на тому, що отримав паспорт - і ніколи не приїжджаєш в країну, паспорт якої отримав) Правда, можна туди і без громадянства не приїжджати ніколи, тому резон отримання громадянства лишився нерозкритим
-
Ну так, будь-яке інше, аніж українське
-
А там ще й клімат Від арктичного до тропічного…і зараз там літо 🫠
-
У мене вже стільки варіантів, куди поїхати жити, якщо не вийде з PR, що я вже не знаю, чи варто його чекати 😁