Українська Манітоба
-
В літаку яйця 🥚 🤩 Це сильно 😁
-
Це ясно. Але я не користувався нею вже з 2022. За що тоді комісія?)
-
А чи були тут такі ситуації, коли от літаки літати не можуть, авто не проїде…і ото тільки рельси-рельси, шпали-шпали… Чи прям таких катаклізмів ще тут не було?
-
Погодні, як самий елементарний приклад. Мені чомусь відразу згадується спалах дифтерії на Алясці…була ще екранізація, мультфільм «Балто», здається.
-
Ну або шось таке 😁
-
Чудова новина
-
Тоді тільки під ковдрою вдома сидіти поки ті катаклізми не прочистять;)
-
Тільки повідомлення прогрузилось?)
-
Як я уявляю собі обговорення в окремому чати староприбулих: — Боже, хто це приїхав?! Це якийсь жах! Канада їм не така! Якби перед цим здавали та перездавали англійську по 5 разів, то була би така! — Банки канадські їм не такі! Вони просто не розуміють які в Канаді чудові банки! — Облишь, люди тікали від війни, люди на нервах, пройде час, вони зрозуміють як тут гарно. — Хай всі йдуть мити туалети! — Та вже пішли, але кажуть що і такої роботи вже не вистачає. Бідні люди, давайте зберемо для ніх трохи грошей в нашій церкві. — Я не буду звирати грощі в церкві, я можу в сінагогі трохи позбирати, якщо це підійде звичайно. — Та збирай де хочете. — А хто знає що таке естерхазі з Сільпо? А хочаб що таке Сільпо хтось знає? Крамниця де твій дідусь купував хліб і кабачкову ікру про советах? Не, якось воно в контексті не зходиться.