Українська Манітоба
-
Доброго дня! порадьте курси для самостійної підготовки до іспиту з англійської мови. Дякую
-
Дякую
-
youtube.com/@FasTrackIELTS
-
Доя дорослих і я бачила, а от дитячі щось не бачу
-
від нежитю продається в будь якому супермаркеті чи Шоперсдрагмарт. Для дорослих точно є, бо собі купляла, на дитячі не звертала увагу
-
Хто знає адресу іміграційного віділення? Доброго дня всім!
-
Запитайте у Pharmacy. Іноді вони не викладають на полиці. Я так дитячій Tylenol купувала
-
Вітаємо, Інна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Якого ?
-
Immigrant Centre (204) 943-9158 maps.app.goo.gl/tDv2nVWPsPAacZri7
-
Через тиждень маю летіти до Канади, з собою багажу не беру, є таке питання: скільки коштують теплі куртки? Та чи може краще придбати в Польщі за 70-80 $?
-
Ставки на депозити досить зросли, навіть є деякі пропозиції кращі, ніж в Україні www.scotiabank.com/ca/en/personal/investing/guaranteed-investment-certificates.html?cid=ps_Investments-FY23_1_0_001_BNS-23-001_0123&gclid=CjwKCAiAoL6eBhA3EiwAXDom5hy6bSEyVGahk4rSGo4y_FB5hQuj1iddwqSfRRkp7q8oT-zd0Z350RoCFLcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Вітаємо, Maxi Maxi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Всім привіт. Скільки часу чекати на пластикові права? під час обміну
-
Добро дня Якщо хтось мав досвід, підкажіть будь ласка) Маю дійсні водійські права( нажал не українські) Здала теорію, наступний йде практичний тест Питання полягає в тому, чи можу я одразу прийти здати практику, чи треба чекати 9 місяців? І якщо не має власної машини, чи є спеціальні компанії, які їх надають спеціально для роуд тест?
-
Вітаємо, Ruslan Sula! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Добрий день. Здається одна вільна кімната в квартирі, кімната з меблями. м.Вінніпег. Якщо когось цікавить, пишіть у приватні повідомлення.
-
Доброго дня шановні підписникі групи. Підкажіть будь ласка, цікавить працевлаштування на фермі, якщо хтось володіє інформацією щодо моєго прохання буду дуже вдячний за будь яку інформацію. Дякую за увагу.
-
Можна одразу 9 міс треба чекати для тих хто здає з 0 і до цього не було інших прав
-
Доброго дня шановні підписникі групи. Підкажіть будь ласка, цікавить працевлаштування на фермі, якщо хтось володіє інформацією щодо моєго прохання буду дуже вдячний за будь яку інформацію. Дякую за увагу.
22 Jan 2023, 08:02
22862/237699
6 minutes ago