Українська Манітоба
-
Ви розумно вчинили 🙂
-
Вже два антибіотики разом І нічого не бере Тільки трохи ліпше
-
User Варвара has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
М’ясні делікатеси від Ukrainian Smak z Dymkom 🔸 Готуємо за традиційними рецептами 🔸 Коптимо тільки на дровах 🔸 Використовуємо лише натуральні інгредієнти 📌 Асортимент та ціни: Ковбаса "Дрогобицька" – 30 CAD/кг Вага: 1-1.5 кг. Ковбаса "Українська" – 27 CAD/кг Вага: 500-800 г. Ковбаса "Домашня" – 27 CAD/кг Вага: 400-600 г. Підчеревина "Бочок" – 25 CAD/кг Вага: 300-500 г. Карбонат – 25 CAD/кг Вага: 500 г – 1 кг. Курка гарячого копчення – 25 CAD/кг Вага: 1.3 – 1.7 кг. Крильця курячі гарячого копчення – 25 CAD/кг Мінімальне замовлення: 500г. Джерки свинні – 6 CAD/100 г Джерки яловичина - 8 CAD/100г. 📍 Доставка Winnipeg та Winkler або самовивіз у м. Winkler (545 Industrial Drive). 💳 Оплата: карта, готівка, можливе виставлення рахунку. 📲 Замовлення приймаємо: 🔹 У особисті повідомлення 🔹 За телефоном: +1 431 388 3307
-
Так, звісно. Маю всі потрібні перміти та сертифікати.
-
Скажіть будь ласка, а рибка 🐟 ваша, в яку ціну? Це судак? 🧐
-
Доброго дня! Так, це судак гарячого копчення. Його ціна 23 CAD за 1кг, зазвичай одна рибка важить 900-1200г. Якщо вас будуть цікавити ще якісь делікатеси чи є додаткові питання то я чекаю Вас в приватні повідомлення або за номером телефону який вказаний в оголошені. Дякую, гарного дня!
-
User Варвара has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Скільки років треба прожити в Канаді щоб почати питати всюди документи?😀 Просто дійсно так дивно це, в Україні про таке ніхто навіть не думав. Да і наявність документів нічого не значить, особисто знаю як мінімум 1 заклад у поло парку де продукти зберігають з порушенням усіх можливих норм, але нічого, працюють, папірці є🤩
-
Запросити e transfer у CIBC?
-
Наче Я просто хвилююсь Може і справді почекати
-
Можете через e transfer обратно вернуть