Українська Манітоба
-
Дякую Просто нервую
-
Mr pretzels, навпроти Apple Store
-
Я після того как доставки поробив uber eats, вже нічого не боюсь🤩 Такого жаху побачив😀 Тут або не їсти ніде, крім домашньої їжі, бо Бог його знає який там жах. Або їсти де завгодно, вже дивлячись на відгуки, особисті відчуття і т.д. І папірці от чесно на останньому місці, бо що в Україні, що тут, вони нічого не значать. В нас заносять, тут перед перевіркою все гарно роблять а потім через 2 дня жах🤩
-
Є заклади де на кухнях як з випусків ревізору😁 Але купа є дуже гарних та чистих. І в усіх є «папірці», тому це не показник зовсім. Найгірше що я бачив це цей заклад, там на 200% впевнений що таргани в їжі то додатковий протеїн🤩 maps.app.goo.gl/CqvjdYSZDNerBG8R6?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Ви зайдіть туди по приколу, зрозумієте чому 🤣
-
В мене з шаурмою тут так, їв по вінні де дуже високі оцінки, для мене особисто 3. А в Монреалі заклад з оцінкою близко 4 має мою улюблена поки шаурма у Канаді 🤩
-
Смак то річ відносна, якщо усе зроблене як потрібно та в нормальних умовах то вже добре😁
-
Ну я не настільки, я більше до того, що можна і без папірців купувати у чаті тут, ризик не більше, ніж в ліцензованих закладах 😀