Українська Манітоба
-
А ви якось звертались до поліції. Чи буде вам якесь матеріальне забезпечення за час знаходження в лікарні. Вам же треба платити за апартаменти. А ви в лікарні Той чувак може вам компенсацію заплатить?
-
Аххахах, ну тоді мені не здалося, такого рівня жаху я ніде навіть близько не бачив😁
-
Авжеж Є справа
-
А до поліції було звернення? Він же вас поламав сильно Я так розумію
-
Я так зрозумів його mpi страхування та моє страхування покриває медицину За апартамент я плачу, я не чув щоб компенсували Також не отримаю зарплату, але будуть як я зрозумів short disability виплати Також я зрозумів, що більше, як там моральна компенсація , в мене не буде Я не дуже розуміюсь на цьому
-
Тобто що притерти когось на парковці, що поломати людину, це у Манітобі теж саме за законом?🤯 За це строк повинен бути, або условка та величезна компенсація.
-
Я реально не знаю Я не попадав в таке Все що я чую і розумію 🤷
-
Як сказав поліцейський Йому буде чи адміністративна чи кримінальна відповідальність Будуть дивитися за умовами, у тому числі погода, стан дороги
-
Всі кажуть про суд А я не знаю 😢😢😢😢
-
Ви повинні подати на нього в суд щоб отримати компенсацію, я розумію вам зараз воно взагалі не хочеться, але нажаль ці травми з вами на завжди, це не подряпина. Він повинен компенсувати як мінімум сотні тисяч або навіть мільйони за фізичну та моральну шкоду, я вже мовчу про погіршення якості життя. Його страхова покриє скільки там ліміт, далі вже його буде відповідальність. Але треба робити зараз, ні у якому разі не підписувати нічого від страховою. Тільки йти до адвоката, по таким справам вони працюють за %, вам воно нічого не буде коштувати у моменті.
-
100% . Так «просто» лишати не варто .
-
Шукайте personal injury lawyer, це дуже розвинений напрямок, вибрати є з кого. Це треба робити вже вчора, час дуже цінний. Знайшов таку організацію, вони роблять реферали: lawsociety.mb.ca/for-the-public/finding-a-lawyer/looking-for-general-legal-advice-or-assistance/ Але я дивлюся тут десяток крупних фірм по Вінніпегу, просто поспілкуватися з декількома та вибрати, діла ви будете далі відпочивати а адвокати вже будуть за вас турбуватися.
-
Я знаю що варто Я не знаю як це робити Ось Кавунчик підказує, дякую І не знаю коли Мені б одужати Почати хоч ходити
-
Blue Gross страхування Там зуби, ліки, щось таке
-
Відкритий мікрофон це шанс поділитися своїми переживаннями та думками через поезію. Прочитайте улюблений вірш або відкрийте світ своїх власних рядків. Не хвилюйтесь, якщо ви вперше виступаєте ми створимо теплу й підтримуючу атмосферу, де кожен почуватиметься комфортно. Організатори вечора: Наталі та Марія — об'єдналися, щоб подарувати вам вечір, сповнений емоцій, натхнення та любові: @natali_de_fer пише вірші ще з дитинства. її творчому доробку дві збірки поезії та один роман. На вечорі вона поділиться кількома улюбленими творами, щоб ви відчули її глибокий світ. @maria.burdiak: талановита акторка, яка оживляє кожен рядок своєю емоційною подачею. Вона готує для вас особливу добірку поезії, що залишить слід у серцях кожного. Не хочете виступати? Просто приходьте насолоджуватись поезією, вином і компанією творчих людей. 17 Дата: 16 лютого 1 Час: 16:00 Місце: буде надіслано учасникам Дрес-код: елегантність і романтика. Записуйтеся заздалегідь — місця обмежені!