Українська Манітоба
-
Ні,лише бачив
-
Дякую
-
Вітаю! Скоро прибуваємо до Манітоби, вперше маємо справу з авіаперельотом, тому дуже прошу підказки! Замовляли квитки на сайті Condor. Маємо рейс з пересадкою (одним білетом): Варшава (LOT) - Франкфурт - Торонто (CONDOR) - Вінніпег (WESTJET). Питання: як дізнатися наперед, чи наш багаж буде зареєстровано безпосредньо до Канади, чи все-таки потрібно забирати його у Франкфурті і заново проходити реєстрацію? Чому питаю. Отримали в Польщі дозвіл на тимчасове проживання, але пластік ще не готовий. Польська віза давно скінчилася, а транзитної візи в Німеччину ми не маємо. А на сайті Condor.com вказано: "У більшості випадків ваш багаж буде зареєстровано до кінцевого пункту призначення, якщо ваш стикувальний рейс оформлено на той самий квиток Condor, але є й винятки. У деяких країнах, наприклад, США, Канаді, Бразилії, митний контроль здійснюється в аеропорту першого прибуття, а не в кінцевому пункті призначення. У цих випадках багаж не може бути зареєстрований. Ви повинні забрати свій багаж, щоб пройти митний контроль." Якщо все-таки багаж доведеться забирати багаж і реєструвати у Франкфурті, чи не виникне до нас питань стосовно документів при реєстрації багажу? Наскільки зрозумів з пошуку, ті, хто летить з ручною поклажею, не лишають транзитну зону, щоб забрати багаж, і не мусять проходити паспортний контроль. Прошу поділитися інформацію, особливо тих, хто мав подібний досвід. Дякую!
-
Без пластику будуть проблеми в Німеччині,те що чув що людей часом не пускали,а деколи пускали але з довгою перевіркою і навіть потім судом.Краще б брали прямо з Польщі
-
Ну то ви на свій страх і ризик
-
Звісно, прямий рейс вирішив би питання. На жаль, не маємо фінансової можливості для придбання.
-
То саме проблема в тому що німцям той штамп польський нічого не говорить.Карта побуту дає можливість перебувати на території ЄС,а штамп лише в Польщі.
-
Чесно незнаю,я брав спеціально білет без пересадок щоб проблем небуло.
-
А якщо летіти без реєстрованого багажу? В такому разі, не треба проходити ту реєстрацію, відповідно, я залишаюся в межах трансферної зони. Тобто, в мене пересадка на інший рейс, і я ж не збираюся залишатися в Німеччині
-
Так, розумію. Але питання в тому, чи можливо якось дізнатися раніше. Бо якщо візьму з собою багаж, а доведеться перереєстровувати у Франфурті - не залишати ж його в Варшавському аеропорті)
-
Вам що з багажем, що без, доведеться проходити паспортний контроль та чекін Якщо Вас реєструють до кінцевого пункту призначення, то і багаж теж Якщо Вас реєструють до проміжного пункту, то і багаж теж Ваш багаж або його відсутність ніяк не вплине на наявність питання по документах, цього не вийде уникнути енівей
-
Дуже дякую за інформацію! Скажіть, будь ласка, у вас перевіряли у Франкфурті наявність посвідки на проживання в Польщі? Перепрошую, якщо ви летіли з Польщі, звісно.