Українська Манітоба
-
кого вже знов вбили?
-
Поліції як зрозумів теж по барабану, ненавмисне вбивство майже, а він далі собі гуляє по вулиці(не здивуюсь якщо і права не забрали поки). В нас тільки діти депутатів так відмазуються, а тут он який сервіс 🤩
-
youtu.be/AcUu_GsGlmE?si=Fwqz6p75LXD_i5Kl
-
Всім добрий морозний вечір🤗 Підкажіть, будь ласка, хто стикався, скільки коштує джинси/ штани підшити? Чи дешевле нові вже? Щиро дякую🌸
-
Коштує $5 як правило, на Henderson є кілька tailor shops що за таку ціну підливають
-
О, Василь! @western9
-
Не тільки депутатів, якщо знайдете статистику умовних покарання після тяжких і смертельних випадків в дтп то там великий відсоток тюрми не бачить
-
Ого, дуже дешево. Дружина платила $20 останнього разу за підрізку джинсів
-
За жіночі беруть більше
-
Ви можете, але ви будете судитись з MPI спочатку. Найкраще робити клейм в MPI PIPP, як вже радили. Вони можуть відшкодувати і за житло і зарплати якийсь відсоток.
-
В мене на хлопця 13 років, але носити маю я, цікаво чи буде більше😁
-
Я все на дітей списую. І такси віднімають і штани дешевше підріжуть 😂
-
А що, в когось були сумніви стосовно реальності? 😁
-
Це доречі дуже цікаве питання😅😅😅 Чи не вважається це порушенням, що купую речі в дитячому відділі і не плачу такси, але ношу сама. Чи може потрібно такі речі десь проговорювати, щоб платити?
-
Олена, ви недооцінюєте здатність українців об₴#рати один одного 😂😂😂, але вже не анонімно хоча
-
Тепер ніхто не скаже, що ви анонім, тепер є доказ вашого існування)
-
Нє-нє, то був аргумент в баталіях про історії успіху, що вони всі анонімні від неіснуючих людей, серед яких і Wes) якщо ви пошукаєте в чаті за словом «анонім», знайдете
-
Сьогодні відбувався захід, на якому презентували ідею створення Sport&Business Club in Winnipeg. Кажуть, що приватні клуби такого формату дуже популярні в Україні.
-
))) я 25 платила за жіночі брюки
-
То типу як віртуальний AI-клон замість тебе на zoom мітингу? 😁
22 Jan 2023, 08:02
229004/241416
5 minutes ago