Українська Манітоба
-
Якраз зараз дивлюся Ютуб. Срачу в коментах поки немає. Треба почекати кілька днів 😀
-
А дайте лінк, пліз? Не те щоб я не знала, що там в коментах, але хочу пересвідчитись)
-
Там у попередньому інтерв'ю із журналістом 1+1 було 100+ коментів, 10К переглядів. Зачепили тему "чому українці в Канаді не ходять на політичні мітинги" 😁
-
youtu.be/XhPdXj8WgE0?si=Y-wS0AMmrxiu15hF
-
Думала що прийду, нажаль не прийшла. Погуглю що воно за формат. Я суддя по стрільбі міжнародного класу (здала кілька років тому іспити). Victoria якщо буде ще такий захід, будь ласка киньте сюди рекламу.
-
Дякую, вже там❤️
-
Дитяча емерженсі Health Sciences Centre: Children's Emergency 700 William Ave, Winnipeg
-
Ви жартуєте, так? Система демеретів досить сувора... Та вона працює на справді...
-
Яка вогнепальна жінка, хлопці придивитесь 😱
-
То шо там пузо як?
-
Зробили узі з контрастом, чекають на доктора. Сподіваємося, що ложна тривога🙏. Але дитині було дуже погано, попустило тільки як дали таблетки в емьордженсі
-
Ми, стрилки, дуже спокійні люди 😀. Бо якщо дьоргатися, втрачати рівновагу і збивати дихання, то не влучиш
-
Ні, це на їх совісті;-)
-
Для тих, хто займається м'ясними виробами є можливість налагодити зв'язки із місцевими Beef producers Manitoba Beef Producers 46th AGM, Tradeshow & President's Banquet www.eventbrite.com/e/manitoba-beef-producers-46th-agm-tradeshow-presidents-banquet-tickets-1114122252649?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=wsa&aff=ebdsshwebmobile
-
Я там був зі своїм нещодавно (Відносно) Я думав що малого станеться різати, але після такого узі лікар сказав що це запалення лімфатичного вузлу біля апендиксу.... Малому пощастило💥 В Україні б порізали не глядячи😎
-
Хіміки ще спокійніші)) Знають як підірвати щось…чи отруїти когось… …але ж тримаються…тримаються 😂
-
Чим надали б величезну послугу на все життя, убезпечивши дитину від реального апендициту - під час хайкінгу, подорожі в Конго/Кувейт та інших не найкращих для emergency життєвих обставинах
-
Усі гарні та найкращі слова це про дитячу емьордженсі в Хелз Сайенс центрі. Взяли дитину швидко, не корчилася 5 годин в черзі, за годину зробили ВСЕ! що можливо для діагностики. Ми всі приємно здивовані
-
Nobody knows, but One...
-
Це може статися і з дорослою людиною за будь-яких обставин. Апендектомія - це просто найкращий подарунок на випускний, щоб цього уникнути)
22 Jan 2023, 08:02
229025/241418
2 minutes ago