Українська Манітоба
-
Рбс
-
Якщо у вас CIBC, і ви хочте перекинути з сейвінг на чекінг, то це без комісії. Про інші банки не знаю.
-
Дякую Зараз перекрию Не підкажете чи з сейвінгс можна?
-
А якщо з savings перекинути є якась комісія?
-
Менi прислали мiй T4, а там помилка в iменi: Замiсть Yevheniia, вони написали Yeuheniia 🤦
-
Доброго ранку всiм
-
Хоча, минулого року на однiй з робiт, менеджер прислал Т4 форму, вони написали: Yevhenilia
-
Що з цим тепер робити? (((
-
Менеджерка на повiдомлення про помилку написала: well too late but I'm sure it will be okay
-
У чому цінність вашого повідомлення? Просто рекламувати ваш канал в інсті?
-
📢 Важлива новина! 📢 Минулого року я допомагала людям з низьким доходом у Norquay Tax Clinic, а тепер продовжую ділитися корисною інформацією про податки та бенефіти! ✅ Як зменшити податкове навантаження ✅ Які пільги вам належать ✅ Державні програми та сервіси Хочете знати більше? Підписуйтеся! 📲 Instagram
-
Я можу видалити , якщо я порушила ваші правила
-
Ну так 🙂
-
Просто хотіла , коротко і ясно 🙂, але дякую за пораду я подумаю над цим .
-
Я вас не хотів образити, ви можете рекламуватися раз на місяць, але крім якихось загальних фраз, краще додати реальні кейси.
-
Без комісії у RBC також з сейвінгу на чек
-
У певних випадках - так It's better be safe, then sorry
-
Дуже дякую Погасив Сподіваюсь за день чи два (не заходив в банк) нічого не зніме Вперше ситуація що мінус на чекінгу Думав просто не зніме автоплатіж, бо ніколи не бачив мінус на чекінгу
-
За чекінг дуже не хвилювався, бо більшість автоплатежів на кредитці Лише одна манітоба гідро на чекінгу От завтикав кинув на кредитку і сейвінгс і забув якого числа гідро знімає
-
Anyway, I have an anniversary today! 1 year in Canada 🇨🇦 ❤️❤️❤️ Let's celebrate! 🥳 🎉 🍾
22 Jan 2023, 08:02
229120/238717
about 3 hours ago