Українська Манітоба
-
За містом по селах, небо теж шикарне 🤩 а хмари так низько летять таке враження що можно рукою дістатися:)
-
Дві нові школи будуть побудовані у Вінніпезі: одна в Трансконі, інша в Prairie Point. Також підвищили фінансування для шкільних дивізій. Це добрі новини.
-
Я давно перестав відчувати себе "своїм" в Україні, а тут відчув майже одразу, можливо тому що Канада була моєю мрією дуже довгий період. Я прилетів 1.5 роки тому з 1000$ у кармані. Роботу знайшов через 2 тижні. Хоча англійська також була "як у собаки" все розумів, але нічого не міг сказати.😅 Спочатку депресія не було, бо був дуже заклопотаний, пошук житла, документи і т.д. І тільки десь через 6 місяців мене "накрило". Причому жорстко так...Я вважаю що мене врятувало те, що я приєднався до "СпортСпілки" (Віка привіт😁) там почалися велосипеди, знайомства з людьми. Там же знайшов друзів😊 Тому моя порада, ідіть в люди, спорт, музеї, театри, не зациклюйтесь на рутині (дім - робота - дім)!
-
Стадію собаки 😁 проходили всі;) Ви великій молодець! 🤗
-
Мені дуже шкода, що нашим людям/вам прийшлося пройти через ті всі жахіття війни 😞… Втратити все, зібрати себе до купу та почати життя наново…це треба мати не аби яку сміливість, силу волі🙏 Особисто я ніколи і близько не порівнювала свій шлях з новоприбулими які тікали від війни… Ми були молоді, ну і зараз ніби ще 😁, так ось наша імміграція не була запланована, їхали по робочому контракту і не дуже розуміли як на практиці отримати той ПР, на місці вже розбирались що до чого. Думали приблизно так: поїдемо, поробимо, якщо ПР не вийде отримати поїдемо до дому 🤷🏻♀️, от такі в нас були плани;)
-
Я дуже-дуже підтримую цю пораду. Вже півроку як в Вінніпезі, але кожен день зустрічаю з радістю, бо окрім роботи та дому є танці, волонтерство, навчання, концерти. Думала, буде геть погано, адже я тут сама, моя родина та дім в Україні. Але поки що все владналось на диво гармонійно.
-
Он там диктатори Трамп і Путін щось замислили, можливо завершиться війна?
-
Дякую, Наталя ❤️ ваші слова підтримки дуже цінні. В мене у житті були 3 імміграції)) перші дві - це якраз ваш варіант. Звісно, теж були свої труднощі і багато чого робилось через «не можу, але треба». Я в Україну повернулась після всіх митарств у 15му, бо було відчуття, що після 14го є шанс побудувати своє життя в рідній країні та бути ближчі до батьків. І теж карʼєру вже після 30 починала заново, а в Україні це ще той челендж через ейджизм 🫣так от саме десь у 2020-21 саме зʼявилось почуття, що ось все склалось, навіть не дивлячись на ковід я почувала себе реалізованою в усіх сферах. Типу ось нарешті можна видихнути, ну і тут настав 22й рік, а далі у кожного своя історія зі своїм емоційним багажем. Соррі за лонгрід))
-
Journey Rewards має когось промо? Я б взяв з реддита, але може у кого є
-
Тут всі цього хочуть:перемоги для України, просто багато немає часу писати так як будують власний щасливий добробут в Канаді. Якщо хтось і забув про воїнів - це на їх совісті буде завжди.
-
Ми є ukrainain canadians