Українська Манітоба
-
Тільки зараз обмін інформацією запрацює вже скоро, і заднім числом по приходять рахунки з відсотками 🤩
-
Доречі , додам, все ж таки. Що за «національностю» Гонконгжане - являються Гонконгжанамм. Те ж саме стосується громадян Макао . В них свої паспорта , і там прописано хто вони по національності. І офіційно у всьому світі , включно сам Китай . Вони не є китайцями .
-
Доброго вечора, друзі! Підкажіть, будь ласка, може хтось володіє інформацією, чи треба у налоговій декларації вказувати офіційний дохід з України в еквіваленті на CAD. В минулому році заповнюючи першу декларацію цього доходу не вказували. І чи можуть бути якісь наслідки, якщо в цьому році вкажемо дохід, а в минулому цього не зробили? Дякую!
-
Це питання часу. В Україні податки дуже великі у %, я вказував та мені ще Канада доплатила фактично, бо їй нічого не винен бо запобігання двійного опадаткування, а усі превелеї дали з бонусами дала, бо дохід офіційний тут тепер рахується. Ну якщо там на фопі декілька десятків мільйонів засвітилось то да, буде не дуже🥲
-
Ну це дрібниця. По правильному треба подати було, але не думаю що через три копійки податку щось буде серйозне. Але це не рекомендація, думайте самі 🤩
-
Здається ви не праві, Канада з 18 року гугл каже вже там 😀
-
У цьому році краще подайте, ну це моя думка, там зачтуть податки сплачені в Україні, та буде 10 баксів податку, або і не буде. Але якщо самі будете робити там обережно, той же військовий збір не рахуються, там треба читати цю конвенцію детально, нудня ще та, але що робити😅
-
50 років тому українська діаспора берегла українську культуру та мову тут у Канаді. Різними способами впливала на політику Канади щодо підтримки незалежності України у 1991 році. Доносила до всього сіту про злочини радянської влади тощо. Звичайно, тоді не було інтернету. Зараз це простіше робити, але, наприклад, якщо Україна впаде, то ми можемо ніколи вже туди не поїхати і будемо тими "іммігрантами", які про Україну знають тільки через телевізор. Звичайно, я перебільшую, але десь бачу таке майбутнє для діаспори в Канаді при найгіршому розвитку подій.