Українська Манітоба
-
If you have a SIN that starts with a 9, you will not be able to use BRO. If you would like to register for a GST/HST account and have a SIN that starts with a 9, go to How to register for a business number or Canada Revenue Agency program accounts to use the "Non-Resident Business Number and Account Registration Web Form."
-
оманлива ситуація) я без посмішки не можу вже на то дивитись
-
В май аккаунт CRA пустить лише після 1ої подачі. До того, якщо хочеться онлайн то через інші ресурси можна по типу Turbotax. Так на семінарі казали🤷♂
-
то ж кажу, до бабушек в офіс іти не хочеться, там стопроц бюрократичне болото
-
дякую. щас продовжу через дев'ятку.
-
А в мене ще 3-є дітей😂😂😂 Там такий пакунок доків🤣🤣🤣 Я в Степлес пів з/п залишила🤣🤣🤣
-
Енний раз Привітик усім! Нагадую про житло в місті Steinbach, - доступні ще дві новенькі затишні кімнати. Можу надіслати відео) Steinbach - спокійне містечко, де не зачиняють двері. Ну частина населення точно.) Стосовно роботи: я особисто роботу не пропоную! Але, на мою думку, як нещодавнього шукача, то праці тут достатньо. *Можу підказати локації, на котрі наймають зараз (то я для себе шукав), але ходити всюди потрібно самостійно. Або скористатися послугами посередників у працевлаштуванні, якщо самостійно взагалі ніяк не вдасться. Будь-ласка, лише тихі самостійні люди без шкідливих звичок, можна сімейні пари. І всі повідомлення в особисті.
-
то я просив бугалтера порахувати скільки мені коштуватимуть податки, а мені сказали зареєструвати оцей номер.
-
Пін мав прийти в іншому конверті. Як давно прийшла кредитка?
-
Ліля, ось вам питання, прийшла кредитка. Її активували з додатку, ввели номер, дату, свв. А далі як взнати свій пін?
-
Ану пошукайте )))
-
PIN код Ви мали сказати (або десь написати) менеджеру в банку в день відкриття рахунку.
-
Десь 2 неділі тому, сьогодні активували. Зараз пошукаю пін в конверті. 😁
-
Доброго вечора, лендлорд хоче квартплату кілька місяців наперед, це тут нормальна практика?
-
Парковка біля госпіталю святого Боніфація тількі платна і запросило аж 7$. Це всюди так?😱
-
Так, у більшості випадків.
-
Але це дивно, типу як це ти приїхав до лікарні і не можеш лишити автівку на годину як відвідувач безкоштовно><
-
Всім привіт! Можливо хтось шукає роботу барбером у Вінніпезі. У будівлі, де я працюю є відкрита вакансія. Якщо когось цікавить, пишіть мені. Надам контакт для зв'язку.
-
Вам вдалося успішно пройти контроль? Якщо так, що ви відповідали на питання щодо закінчення безвізу?
-
Я проходила паспортний контроль в Копенгагені (летіла Варшава- Копенгаген- Торонто - Вінніпег). Ставили печатку, бо покидала зону ЄС. Були питання щодо закінчення без візу.
22 Jan 2023, 08:02
22946/237704
about 2 hours ago