Українська Манітоба
-
Бухгалтер ще не знала, який мій рівень доходу, але попередила заздалегідь
-
У Канаді одні з найнижчих податків по факту. Можливо, не для всіх, але у мене з 1 працюючим і 3 депендантами: Після декларація отримав наступне: 4% податок від річного доходу. Податок за товари 12%. У сумі - 16%. Канада the best 😏 Україна -(не знаю скільки там зараз, хай буде 21+20 пдв)= 41%. Також працював у Польщі - 32% з ЗП + 23 пдв= 55% - це піпець.
-
До CRA в мене кожного року одне єдине бажання - просто не бути должним, все:)
-
Від багатьох факторів залежить, дуже часто податки в Україні > Канадських виходять.
-
Це зрозуміло, але ж Канадська податкова буде дивитися на те, скільки саме Ви заплатили податків з доходу, а не скільки підприємство ще платить.
-
Коли влаштовувався на роботу, то заповнював там якусь форму, не пам'ятаю назву. От якраз там і вказується скільки приблизно за рік заробиш - від того і по середньому знімають кожний пейчек. Так, я бачив повідомлення у чаті - працюю на мінімалці - отримую 1200 bi-weekly 😂 Роботодавець не платить податки, потрібно все самому робити...
-
Це добре, якщо так
-
🇺🇦📚 Запрошуємо українських вчителів та асистентів вчителів Манітоби! 📚🇨🇦 Приєднуйтесь до нашої Telegram-групи для спілкування, обміну досвідом, порад та підтримки серед колег! Обговорюємо роботу в школах Манітоби, сертифікацію, ресурси та можливості для вчителів. 👉 Приєднатись: t.me/+k6_7pQfn8qA1MTAx Будемо раді бачити вас у нашій спільноті! 🎓✨
-
Коли подавав декларацію у wealthsimple, там була тільки одна графа щось foreign income. Там не було питання а скільки ви заплатили податків на отриманий доход за кордоном
-
Чому? З кожного пейчеку знімається десь ~25%. Потім я отримав tax return і порахував по факту. За 2023 заплатив ~4%
-
Є податкові кредити
-
Це якась ваша персональна методологія розрахунку податків.
-
У травні цього року 🥶
-
Я рахую податки за рік, вже після tax return
-
Та дубарь 🥶 Коли вже весна 🥹
-
Цікаво як у вас вийшло 16 відсотків ків коли федеральний 15 відсотків, а провінційний 10.8 відсотків при доходу до 47000 cad
-
А вибачаюсь, не побачив цей момент 👍
-
Я говорю за зп з України
-
Повністю згоден 👍
-
Тому що коли ви станете заробляти більше і перейдете в наступний боекет , у вас вже не буде 16 відсотків 😁, а більше
22 Jan 2023, 08:02
229493/241111
less than a minute ago