Українська Манітоба
-
Пін мав прийти в іншому конверті. Як давно прийшла кредитка?
-
Ліля, ось вам питання, прийшла кредитка. Її активували з додатку, ввели номер, дату, свв. А далі як взнати свій пін?
-
Ану пошукайте )))
-
PIN код Ви мали сказати (або десь написати) менеджеру в банку в день відкриття рахунку.
-
Десь 2 неділі тому, сьогодні активували. Зараз пошукаю пін в конверті. 😁
-
Доброго вечора, лендлорд хоче квартплату кілька місяців наперед, це тут нормальна практика?
-
Парковка біля госпіталю святого Боніфація тількі платна і запросило аж 7$. Це всюди так?😱
-
Так, у більшості випадків.
-
Але це дивно, типу як це ти приїхав до лікарні і не можеш лишити автівку на годину як відвідувач безкоштовно><
-
Всім привіт! Можливо хтось шукає роботу барбером у Вінніпезі. У будівлі, де я працюю є відкрита вакансія. Якщо когось цікавить, пишіть мені. Надам контакт для зв'язку.
-
Вам вдалося успішно пройти контроль? Якщо так, що ви відповідали на питання щодо закінчення безвізу?
-
Я проходила паспортний контроль в Копенгагені (летіла Варшава- Копенгаген- Торонто - Вінніпег). Ставили печатку, бо покидала зону ЄС. Були питання щодо закінчення без візу.
-
Зрозумів. Дякую за інформацію
-
Так, мені вдалося, бо мала прихисток в Польщі ( показала песель укр)
-
Може хтось має бажання отримати нову професію. Безкоштовно . Так курс цей коштує +/-13 тисяч ( говорять) ywcavan.org/changing-gears?fbclid=IwAR39zIm4bZmBQW8uPBaOnSfT7ejLRIc2UsiXl2Mhfc5zTYjIGl1eoccgzBk
-
Це лише для дівчат?
-
Користувач TaniaReftso, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("За ванкувер бач..") не відповідає мові правил чату.
-
це у Ванкувері , та треба мати PR Але те що такі програми є, це дуже файно
-
Дякую, прочитала в них на сайті за оплату. До речі, дякую вам, супер швидко встановили інтернет завдяки вам💪
-
По перше, Зазвичай їх там не так вже й багато. По друге щоб отримати кошеня треба сплатити щось біля 200CAD, та ще весь мозок винесуть з перевірками, чи ви взмозі чотирелапого утримувати :)
22 Jan 2023, 08:02
22954/237707
23 minutes ago