Українська Манітоба
-
@banofbot
-
Вітаємо, Volodumur Photos! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
📸 Мрієш стати фотографом? Тоді тобі до мене! Запускаю індивідуальне онлайн-навчання, де навчу тебе: ✅ Працювати з камерою та світлом ✅ Створювати естетичні кадри ✅ Обробляти фото професійно ✅ Співпрацювати з клієнтами та заробляти на фотографії Все просто, доступно і з гнучким графіком! Готовий стартувати? Пиши в директ! 🚀
-
Та ви що! Воно ж миттєво піде. Треба міцно тримати таємницю і нікому не казати
-
Взагалі, переглянувши кілька будинків, які були просто відкриті для перегляду, я вже починаю розчаровуватись. Спочатку думала знайти щось до 200 тис, потім до 300, а зараз і до 400 тис. не знаю чи можна знайти хороший дім. Хіба Таунхаус треба придивлятись. Вчора дивились хату за 350тис, то вийшли звідти за 5 хв, і то заради ввічливості протримались цей час. Мало того, що він дуже брудний, та ще й прикрити це намагались невдало. Ніяк не можу зрозуміти, як можна малювати плінтус і не закрити підлогу. Чи двері малювали і разом з ними і стіни трохи, і вимикачі… Але людей багато прийшло подивитись.