Українська Манітоба
-
Ну так, в мене теж трохи схожі думки. Але за 25 років оренди сплачу 600тис. То всерівно нерухомість вигідніше, навіть якщо не рахувати переплачених відсотків (а їх не буде більше, ніж 600 тис точно), то в результаті у вас буде дім, який в крайньому випадку можна продати і мати хоч щось.
-
Та майже ніякої що в зарплаті що в обовʼязках, вони обидва можуть бути сертіфайд або не сертіфайд… В мене на роботі тільки hca, а в госпіталі наприклад в родовому відділенні є асістанти, які на відміну від hca мають трошки більше clinical role, ну там поміряти тиск чи допомагати медсестрам в базових процедурах: заміна повʼязки, обробка ран, підготовка стерильного поля то що… Вот доречі деколи піднімається питання «миття туалетів» просто для інформації: деякі hca або assistant починають саме з housekeeper, а потім як то люблять тут говорити networking робить свою справу😁
-
Рієлтор деколи може показати хату яка ще тільки планується виставитись на маркет. Тому realtor.ca не завжди актуально.
-
Інвестування це гарний спосіб для накопичення капіталу, але не всі мають до того хист і час тим займатися. В моєму розумінні, є два способи заробити гроші собі на пенсію: купити нерухомість або інвестиції. Кожний вибирай свій варіант, який йому ближче.
-
Ми оце нещодавно придбали будинок і нам з пошуками та придбанням допомогла наш рієлтор. Дуже задоволені роботою з нею☺️ Не душила, не давила, не впарювала, пояснювала що краще і на що звертати увагу. Зараз в процесі оформлення. Можу дати контакти, якщо вам потрібно😊 Також працювали з моргедж брокером (мені його мій шеф на роботі порадив бо сам з ним уже років 15 працює і оце нещодавно переоформив з ним свій моргедж на більш кращій відсоток). Теж якщо цікавить можу дати контакти👌🏼☺️
-
При пошуку треба повністю «обстрагируватись» від того шо бачити 😁 Стіни можно перефарбувати, бруд помити. Ну от деякі люді такі що не прибирають, або ремонт тяп ляп зроблений. Більшість канадців не про естетику:) Я багато хат передивилась поки ми шукали і з часом на деякі речі не звертала вже увагу, а від першого побаченого будинку теж памʼятаю була в «шоці» 😱 як це так пил на полках?:) але ви відчуєте/зрозумієте що саме це ваша хата після того як подивитись багато будинків і буде з чим порівняти:) Location! це завжди був мій найголовніший критерій. Можно переробити хату від А до Я, а нейберхуд не поміняється:)
-
Так, я теж в інвестиціях не розбираюсь. Ну хіба щось просте, як покласти гроші на сейвінг і хай стоять, але так багато не заробиш. А от всякі акції, бонди і т.д. то ще треба вивчати. Он акції волмарта собі купую трохи, бо то доступно від роботи, і то не знаю, що тепер з ними робити і як їх подати в податковій декларації.
-
Та чого не можно? Хоч з усіма ріелторами Вінні, ви ж шукаєте а не продаєте…