Українська Манітоба
-
Дякую, це як раз біля нас🙏
-
Цілком реально, ще й у Вашому районі. Правда залежить який рівень комфорту хочете та скільки кімнат/санвузлів. Вибір рієлтора в мене був довгий, згідно моїх критеріїв, тож тут описувати не буду. Все у Вас вдасться, але трошки терпіння) На літо буде більше пропозицій, якщо не спішите. Хоча не обіцяю, що й ціни не підуть вверх..
-
Ого, ну це капець дорого.
-
Яб і за 50000$ Таунхаус не брав би, те саме що квартири, шум чути, плюс нічого гучно не зробиш, будинки хоч один від одного на відстані, но кожному як то кажуть своє, для мене тільки окремий будинок і крапка.
-
В нашому фасіліті навіть не всяка медсестра має можливість робити перевʼязку))) Ви маєте на увазі вунд кер? Це ж наскільки я розумію ще окрім твого медсестриества має бути сертифікат на це)
-
Не обовʼязково піде дорожче. І є багато людей які не хочуть морочитися з тим щоб до вас в хату ходили люди і заглядали у кожну шпаринку. Тому є такі які вибирають за гарантовану ціну продати без виходу на "великий ринок", чим виставляти на загальний огляд і чекати- піде не піде.
-
В мене wound care or assessment роблять медсестри, hca не мають права асистети, тільки пацієнта потримати.
-
Таунхаус це точно на свого покупця як кажуть. Хтось готовий платити щомісяця condo-fee і не мати головного болю за прибирання снігу, вивіз сміття, прибирання території і тд. А ще деякі таунхауси мають покриття типу проблем з дахом і вам не треба платити. Проте ви жертвуєте власною територією (в деяких невеличкий бекярд, а в деяких він є але суміжний), якщо не повезло з сусідами то теж не мармелад. Ну і condo-fee може рости теж з роками. Ми того розглядали одразу власний будинок щоб мати спокій:) та й чоловік завжди мріяв саме про будинок.
-
Нічого не маю проти, і бажаю всім українцям придбати своє житло яке вони хочуть, я написав за себе, для мене тільки будинок, не квартира чи Таунхаус, навіть і дуже дешеве.
-
А мені якось казали що є можливість придбати таунхаус без кондо фі Чули за таке?