Українська Манітоба
-
Можна змінювати
-
Якщо Ви отримуєте пр через провінційну номінацію, де вимогою є щирий намір оселитись в Манітобі, а також потрібно переконати у цьому офіцера, а потім після отримання пр змінюєте провінцію, то це буде виглядати тупо і нелогічно, тому я б 10 разів подумала :) а по експрес ентрі на всі 4
-
Так
-
Це не дуже коректно по відношенню до тієї провінції котра Вам надасть номінацію, але все ж таки змінювати можно
-
Наскільки мені відомо, то після отримання PR уже без різниці по якій програмі Ви подавались. Але ще раз хочу наголосити, не будьте хитро....
-
Можна. Я працюю з індусами які тут отримуюють піар, вони всі тупо чекають цього рішення, щоб одразу звалити в комфортні для себе провінції. Тому так, тут всі так роблять) в Манітобі залишаються або якщо вже сім‘я є і дитина в школу ходить, або прям гарна робота. А так переїжджати в Канаду щоб жити в Манітобі це не логічно) Більше було б сенсу залишатись в Європі
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
Може хто потребує