Українська Манітоба
-
Де це знаходиться?
-
Прийшли до влади бізнесмени при чому нахабні. Щоб робити 💰. А для цього потрібні ринки, більше можливостей. Санкції заважають. От і все.) Така мета, від усіх мати гроші чи рідко земельні метали, як повезе. А комусь щось давати то ні.
-
Це не дурниці, це гра "в дурня". А те що думає про нього весь світ йому до одного місця, він президент найбагатшої країни світу, він слово сьогодні дав, а завтра забрав. Йому треба вирішувати найскладнішу проблему сьогодення - протистояння з Китаєм. Дуже велика ціна питання. А для цього всі засоби підходять. "Розумні" не змогли вирішити, спробують таким чином тепер. Часу немає - з'їдять. Україна в цьому протистоянні - розмінна монета, але її не кинуть. Безглуздими випадами він перевіряє хто чого коштує в цьому світі, як скласти повну картину про світ. Америка не та країна, де дурень може стати президентом, за всім цим стоять дуже великі сили та капітали. Може я не правий, але думаю, що це так.
-
Гренландію забули
-
Настільки не тупий, що злигався з маском, а той звільнив людей які відповідали за ядерну безпеку, зараз до ФАА дістались. Куча прокурорів звільняється, бо не хоче в цьому приймати участь. І вишенька на торті…🥁🥁🥁 МАСК НЕ Є ГОЛОВОЮ ДОГЕ! Тобто за любу діч яку вони зроблять він несе, чуть менше ніж 0 відповідальності 😂😂😂
-
Відгукніться хто відкривав на себе у Манітобі провінційну корпорацію маючи тільки статус Open Work Permit по програмі CUAET на руках. Цікавить саме корпорація а не self-employment або partnership. Бо консультанти із урядового офісу відповідають, що потрібно мати тільки 25% директорів-резидентів Канади. Але з того, що написано на сайті я бачу, що 25 відсотків потрібно тільки для корпорацій федерального рівня, а для провінційного як би і не важливо. Не хотілося би мати проблеми у подальшому. Дякую зарані кожному хто напише коментар або дасть пораду
-
я думаю що ЄС просто топить за те щоб війна продовжувалась, крраще всі будуть скидуватись гррошима, але не воювати, а США хоче домовитись і закінчити і того не позвали ЄС. Я памятаю перші пееремовини з рф, типу все ось зараз, а потом Джонсон зʼявився і все - до останнього украінця. якось такі думки