Українська Манітоба
-
Відгукніться хто відкривав на себе у Манітобі провінційну корпорацію маючи тільки статус Open Work Permit по програмі CUAET на руках. Цікавить саме корпорація а не self-employment або partnership. Бо консультанти із урядового офісу відповідають, що потрібно мати тільки 25% директорів-резидентів Канади. Але з того, що написано на сайті я бачу, що 25 відсотків потрібно тільки для корпорацій федерального рівня, а для провінційного як би і не важливо. Не хотілося би мати проблеми у подальшому. Дякую зарані кожному хто напише коментар або дасть пораду
-
я думаю що ЄС просто топить за те щоб війна продовжувалась, крраще всі будуть скидуватись гррошима, але не воювати, а США хоче домовитись і закінчити і того не позвали ЄС. Я памятаю перші пееремовини з рф, типу все ось зараз, а потом Джонсон зʼявився і все - до останнього украінця. якось такі думки
-
Якщо встановлено інвалідність, то дані з пенсійного фонду підтягуються. Та й повістки мають слати за адресою проживання, її ви вносите самостійно. Навряд чи аж до Канади слатимуть… А якщо «в розшуку», то хоч встановлюй той резерв+, хоч не встановлюй - факту розшуку це ніяк не змінить.
-
Ми відкривали самі, 3 директори - власники.
-
Я шось до сих пір в шоці Найближчим часом літати шось не дуже хочеться