Українська Манітоба
-
Моя думка - велика політика в принципі має дуже мало спільного з реальними цінностями, політика - удєл нарцисів з яскраво вираженими психопатичними рисами особистості, людина з нормальним рівнем емпатії пройде через м'ясорубку на цьому шляху і скоріше за все згине десь на півдорозі. Немає значення, які цінності вони просувають, тому що методи, якими вони їх просувають, можуть протирічити самим цінностям) Але щоб ця психопатія була настільки явною, демонстративною і самовпевненою - я навіть і не знаю, з ким порівняти, з якою історичною особистістю, хіба що з загарбниками більш давніх часів. Якщо у всіх диктаторів ХХ століття є якась філософія, ідеологія, основа для пропаганди, то тут чувак просто каже: я так хочу, посуньтесь, фак ю ол. Мене більше дивує, що світ такий: ну окей, штош, раз ти так сказав, ну добре
-
Абсолютно почне якщо побачить що рашці можна так було.
-
Миру для кого? Бо якшо для русні, то все збс з ним, а от якшо для України, то він може йти за кораблем) То не мир, а просто стирання всього що було після 2013, і всі ті смерті будуть марні 😔
-
Цей маятник сильно хильнуло, так.
-
Я тільки сьогодні з друзями розмовляла що таки світ повертається на свої звичні коліщата. Хто сильніший той і правий. Так віками було. Ото після 2 світової трохи всі перелякалися і почали грати в «ми всіх любимо, всіх приймаємо» але як бачимо повертаємось до іншої риторики.
-
Було створено багато організацій для підтримання миру в світі, але, нажаль, з роками всі вони перетворились в імпотентні організації "стурбованості та засудженності". Якщо в 2014 році дали би по зубам пуйлу, а не м'яли би цицьки, то не було того що сталось.
-
Вітаємо, Aleks! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так, а Україна всі на дачу єрмаку відправила😔
-
Та він не поганий що миру хоче. Але ж треба називати речі своїми іменами. Якби він сказав - Росія агресор, напала на Україну, Україна постраждала сторона- давайте всім демократичним світом обʼєднаємось і натиснемо на них…. Але, ми по суті побачили що «демократичний світ» то ілюзія еліт які між собою домовитись не можуть роками, а от диктатори домовляються. Зараз ми стаємо свідками як імперії будуть домовлятись і чхати вони хотіли на «демократичний світ» який скоріш за все так і не зможе домовитись бо гравців забагато.