Українська Манітоба
-
А якщо поточний закінчився, а новий ще не затвердили, потрібно повідомляти про maintained status? Ви колись писали, що банк може заблокувати обслуговування рахунків після дати завершення перміту, то їх теж повідомити? І якщо так, то що їм показати як пруф? І що робити з МРІ, права же теж закінчаться 🙈
-
Дякую!
-
Показати їм листа, як думаєте? Чи що краще? Роздрукувати скріни? Якийсь же має бути пруф?
-
Є можливість Part Time роботи на позиції Banquet Server. Буде чудовим доповнення до основної роботи, оскільки графік і кількість змін дуже гнучкі - є як пізні вечірні, так і денні та ранкові зміни. Оплата: базова ставка + % від Gratuities . Локація - в районі аеропорту. У апліканта має бути розмовна англійська + бажано відповідний досвід роботи. Бажаючі - пишіть мені в приват та надсилайте ваше резюме.
-
Три роки тому я була впевнена, що на дату завершення wp я вже буду на півдорозі до паспорту, боже, яка наївність 🌚
-
Дмитро, але в переліку затверджених документів що посвідчують особу в банку, листа не має. Якщо людина прийде з листом і скаже - осьо я буду мати новий ворк перміт, але ще не маю… то її відправлять за діючим документом. Той бідний працівник банку не буде знати що робити з тим листом, я це гарантую 100% 😁
-
Це в Орвела ще написано в «1984» написано.
-
Теж були схожі думки, але тоді повна капітуляція України неминуча. При такому сценарії якщо ми і побачимо незалежну Україну, це буде країна з іншими кордонами, можна забути що колись було. Навіть думати про таке не хочется😔 Але на руїнах дуже швидко візьмуть і в ЄС, і в новий військовий союз, але то за умови, що знову увесь схід Європи не попаде під вплив та контроль Москви🫤
-
Білорусь це як Україна у 2013 році. Вплив величезний, але самостійна країна поки що.