Українська Манітоба
-
Яка підтримка росії? 3-4% бабок які сумують по совку та пару дебелів, от і вся підтримка рашки. Те що рашка купила половину СБУ та інших структур, це вже інша розмова. Хочете сказати у Запоріжжі чи Херсоні зараз теж підтримка рашки висока? Усі російською розмовлять теж, 100% за рашку падлюки😡
-
А чим Крим відрізняється від інших областей окупованих рашкою? Перший був та й все🫤
-
Я не знаю зо мало статись, щоб банк писав клієнту запит. То не проста ситуація. Скоріш за все там щось ще було
-
Опитування 13-14 років спонсовані рашкою?😀 Ви ще скажіть що референдуми були реальні, і 5 областей реально захотіли у рашку 🤣
-
додам деталі до питання. Коли на ваш погляд країна та українські хлопці раніше закінчаться, якщо війну припинити зараз чи якщо вони будуть продовжувати воювати (не ми з вами, як я розумію)? Якщо є якісь варіанти, будь-ласка, перегорнить мій світогляд, мабуть я не знаю чогось (армії нато, яка стоїть вже за углом готова вписатися). Вбачаюсь, якщо прямо, але вже накіпіло за ці роки
-
Дзвоніть, потім нам тут розкажете 😁
-
Ото ж я і кажу, що окрім того що у людей закінчився документ, було ще щось 🙂 Просто так би не заблокували. І так, можна розблокувати, прийшовши в банк і пройшовши ідентифікацію. Я не розумію як можна поїхати назавжди з країни, і не забравши свої гроші 🤷♀️ різне ж буває, картка заблочилась, чи ще щось.
-
Нещодавно перечитала. Блін там все так сумно.
-
А ви читали історію того журналіста. Він в тюрмі у Харкові помер у 2023. Копав наче під Хантера Байдена. Там батьки його активно звинувачують владу українську, бо були запити його звільнити бо він хворів. То звідти ноги у цього твіта.
-
What's wrong with pro-Russian blogger Gonzalo Lira, whom Carlson and Musk stood up for. Explained by the Centre for Strategic Communication spravdi.gov.ua/en/whats-wrong-with-pro-russian-blogger-gonzalo-lira-whom-carlson-and-musk-stood-up-for-explained-by-the-centre-for-strategic-communication/