Українська Манітоба
-
Краще два😁
-
Тут відповідь очевидна, якщо подивитись на рівень капіталізації. РБС це один із кращих банків світу.
-
Де можна дістати гаранта на житло?
-
СІВС краше для українців, тому що 2 роки немає абонплати і плати за транзакції. Банк пішов нам на зустріч.
-
До гарантів дуже великі вимоги в разі несплати оренди, це люди які об‘язуються платити за вас якщо ви з якихось причин платити не будете. Шукайте менеджерів, що знають ситуацію з українцями та не потребують гаранта
-
Вітаємо, Karina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Проблема в тому що в мене є робота але вони всеодно хочуть гаранта бо я з України
-
Я Ольга Закінчила курси бейбісіттера (няня) Зможу забирати дітей зі школи Або приглядати за ними Послуги коштують 10$/ за годину
-
Як і в нас було, на доісторичну квартиру менеджерка хотіла 3 короба довідок, на нову більшу кращу інший менеджер почув зо є робота та здав без питань
-
Шукайте інших, ніхто гаранта не подає
-
Всім привіт, хтось вже проходив спрощену процедуру WES? Самостійно справились чи звертались до консультантів?
-
Є ще одна кімната в Steinbach для 1-2 людей. Можу допомогти з пошуком роботи, це не швидко і не легко, але абсолютно реально.
-
самостійно. Пошукайте по чату за ключовими словами. Я описувала процедуру
-
Скажіть будь-ласка, який прохідний бал з англійської мови?
-
RBC кайфовий, давно користуюсь. В них дуже гарні відділеня, адекватний персонал і зручний додаток. І здається за перший рік нічого не платиш за картку
-
CLB 4
-
Імміграція
-
Пройшла самостійно, це не складно
-
Куди саме? Коледж, університет, імміграція?
-
Консультанти в тому розуміються як ви. Більше того, вони взагалі нічого не можуть допомоги при оцінці диплому, бо ви все мусите робити самі.
22 Jan 2023, 08:02
23130/238715
39 minutes ago