Українська Манітоба
-
Ні, там контракт на 2 роки. Технічно там є можливість відмінити у перші ХХ днів, я але не впевнений що щось запропонують
-
В вас зараз який провайдер?
-
Зробив аналогічно: наразі місячна плата $40 (зі знижкою від Fido) за 1 ГБіт. Також вони мені зробили контракт який можна розірвати без штрафних санкцій
-
В більшості так, згоряють. Навіть якщо встигнете за вихідні щось витратити, приміром, страхова потім вимагатиме повернути. Як тільки ваш payroll admin з роботи зарепортить їм дату вашого звільнення. Це в гірших випадках. Може бути так, що у вас унікальний поліс, і як писали нижче бенефіти діятимуть ще якийсь час. Дзвоніть в страхову на гарячу лінію напряму і питайте.
-
В такому випадку заплатите близько 400 доларів fees
-
Ну в мене така знижка також є Але мені в магазині Роджерс зробили, коли туди із зовсім іншим питанням зайшла 🙈 Самі запропонували
-
То, можливо, як є номер fido , то шо дають знижку
-
Польських законів не знаю, вибачте Проте запитати можуть всюди. Подорожуючі діти (якщо вони одні або не із обома батьками) - це завжди пильність всіх навколо…
-
Написав у чат Shaw через декілька днів як підключив інтернет, надав усю їм інформацію та вони відправили новий контракт зі знижкою, все. Fido та Rogers обидва дають $10 знижку, нажаль за 2 лінії 20 не дають🤣
-
Я зовсім про це забула! Дякую. А в Варшаві питають? Не знаєте?
-
На період воєнного часу дозвіл від другого із батьків не потрібен
-
Друзі, а хто літав з дітьми з Канади в Україну та поверталися в Канаду з канадською довіреністю на дитину? Чоловік в Канаді, може зробити тут довіреність на вивіз сина. Які потрібні переклади до цієї довіреності? Чи без проблем з нею випускають з України? З Польщі?
-
Я не про закон, я про практику. Довіреність буде у будь-якому випадку, просто може її треба польською перевести… цікаво хто з чим стикався)