Українська Манітоба
-
Ні, я в цю гру не граю Просто дивне співзвуччя))
-
Коли буде високий рівень, то може і я буду, але зараз за обідом з колегою , якщо говорити англійською то за вечерею тільки два речення буде, а друзів і так по пальцях перерахувати. Мені допомагає розмовляти. Довго працювала онлайн і майже ні з ким не спілкувалася окрім рідних і на початку роботи в Канаді, не могла замовкнути🤣🤣 тепер вже спокійніше. І в хвилини великої втоми, коли втрачаю контроль над кожним словом переходжу на російську…
-
Господи, ото що ви зробили таке з картою, а ну переверніть її на місце 😅
-
більше схоже на North left
-
Чи має хтось позитивний досвід із переадресацією пошти? Ми оплатили на 4 місяці, потім продовжили ще на рік. За 6 місяців не отримали жодного листа зі старої адреси. Включаючи ворк перміт🫣. Я звичайно не виключаю того що ми молодці і всі інстанції попередили про зміну адреси вчасно. Але те що я таки за півтора місяця не отримала листа з ворк перміт насторожує🫤
-
Та ворк перміт відправлений був вже в січні, ніби після страйку, але може справді в тому проблема(
-
Я отримую з другого дня як її запустила. Наче теж все перевела на нову. З листів про які б не подумала, а переадресація зловила це Підписка на журнал, gift card від інтернет провайдера, різні листи від міста й банку важливі. Підключала тижні два тому, тобто після страйку. Але я не з Вінніпегу
-
Добрий вечір! Хтось міг би порекомендувати або дати хорошого адвоката ? Хотілось би вирішити певні заминки по робочим питанням,а без людини права - цього нажаль не вирішити 😔 Буду дуже вдячний😌
-
Вітаємо, Christina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Я не про коллег, клієнти скоріше. По протоколу тільки англійська та французька, тому нехай вчать. А українців в компанії майже немає, з пари тисяч людей на весь підрозділ тільки одна українка pm, купа українців чи поляків у 3-5 поколінні, а з «нових» пусто. Може якісь водії чи heavy equipment operators є, або якийсь support staff, але не зустрічав ще нікого😅
-
Ось дуже хороша, але коштує дорого Celia Fergusson (she/her) Fillmore Riley LLP 1700-360 Main Street, Winnipeg, MB R3C 3Z3 Canada T: (204) 957 8385 | F: (204) 954 0385 | [email protected]
-
Там судячи з фоток 50 людей було, ну нехай собі маргінали роблять що хочуть. Це гівно тронеш, воняти буде ще більше. Буде як з тим фільмом руснявим на кінофестивалі, ніхто про нього навіть не знав, поки українці не зробили рекламну компанію на всю країну🌝