Українська Манітоба
-
ну не так давно заіхав на косстко, якщо звісно рахувати всі кешбеки з мемберу, кредитки, то дешевше виходить. десь - 15-17 центів, але час в черзі ввартує більше 15-30 баксів, та і заправок не багато. Кооп подобається більше, але я як користуувач голосую гаманцем, з урахуванням що заправлюсь за раз на 200 баксів
-
Membership коштує $5 один раз і назавжди (не треба щорічно поновлювати). Записатись в members можна онлайн оно по QR коду, або на будь якій заправці со-ор або в продуктовому. «Пікати» не треба. Вам дадуть member number, і ви кожен раз, коли купляєте щось, його вводите - і ваші покупки додаються до купи.
-
Поліція не варіант? Я пам’ятаю вашу історію. І там були погрози в сторону дітей То можливо є сенс себе якось захистити зверненням в поліцію?
-
Доречі, since вже зайшла мова про co-op 🙂 , то зараз, коли розпочалися membership days до 14 березня, буде кілька днів, коли пальне буде дешевше , а також кілька днів, коли в певний проміжок часу будуть роздаватись безкоштовні extreme car washes (для автоматичних мийок) для Members. Треба слідкувати за ФБ/інстаграмом Red River Co-op, там будуть обявляти «а сьогодні безкоштовні коди на car wash можна отримати на таких-то зарравках, пропозиція діє годину»
-
Ні,на жаль ні. Ми ту тему розбирали в чаті Вінклера. Якшо відкинути слухи, то туди пройшли люди по стратегічній ініціативі / програмі міста. Є окремий сайт,на якому подавались аплікації. в 24у раптом кілька хвилин він був відкритий , і набрали аплікацій на рік роботи. В офісі колись 1,5 людини працювали на тому напрямку. От наче звідти з того полу місто й вибрало. Тобто людей,що навіть не в Канаді,бо така умова програми. Частину слухів не буду коментувати) А так все.як у всіх - без номінацій куча людей. Всі хто встигли вчасно заповнити профілі, здати англійську (навіть кому не треба) ті з номінаціями, ну й ті хто заїхав до середини 23 року, і не чухались довго.
-
Сьогодні написав новий власник мого будинку- каже має мої листи. Яким чином якщо я ключі віддала вже маючи переадресацію включену,це диво. Так що так - щось таки вони не переадресовують. Хоча листів з 10 я отримала по тій послузі