Українська Манітоба
-
То всередині музею, не біля нього.
-
Можете спробувати, повинні щось запропонувати вам.
-
Зараз стало ще "веселіше" Чоловік вже в Канаді. І вони разом намагаються розділити опіку над дітьми. Я не проти сумісної опіки, але то, що вони пропонують на голову не налазе... Розділити дітей... одинадцять дитина живе з татом інша з мамою. По їхніх вчинках розумію, що акцент роблять на меншого. І подарунки, і цирк, і на ковзани, а старша не розуміє чим вона гірша... Менше з тим. Борюсь. Запоанила заявку в Legal Aid Manitoba на безкоштовного адвоката... зберігаю всі їх листи до мене. Скдалаю свою PARENTING PLAN AGREEMENT. Але вони все тиснуть, маніпулюють і залякують... судом адвокатами, шаленим сумами грошей, депортаацією, навіть кажуть, що напишуть листа в CRA, що я поставила наш статус Separate, хоча ми ще одружені... Але ж ми три роки живемо окремо. Ні фінансової, ні моральної підтримки я за ці три роки не мала... Єдине, що заявку на PR я оформила через Family program. І зараз дуже жалкую. Хочу відмінити, але боюсь, що не повернуть 2940$ , які я, доречі, також заплатила сама.... Ось така історія... І я розумію, що правда на моєму боці... але все-одно лячно...
-
Вітаю! Може хтось знає, де є архіви онлайн? Знайшла інформацію по прадіду, який емігрував в 1907 році (знайшла корабль, день, коли він приплив в Нью-Йорк). Знаю, що потім він жив в Канаді, але де саме немає інформації. Може знаєте де можна пошукати? Дякую!
-
Потрібний адвокат тут і починати процес розлучення в Україні паралельно. Якщо потрібна рекомендація українського адвоката по дистанційному розлученню, напишіть мені, маю хорошу знайому юрфірму. Дуже вам співчуваю, нехай все вийде!
-
www.gov.mb.ca/familylaw/safety/protection-orders.html#:~:text=Such%20Protection%20Orders%20can%20prohibit,longer%20or%20renewed%2C%20if%20necessary. Все дуже швидко можна зробити
-
Якщо чесно, це п@здець, за таке сісти можна, там «родичка» напевно контужена чи що. Треба адвоката та засудити цю курву, щоб ще десять років компенсацію виплачувала потім за моральну шкоду та ментальну травму її та дітей. А «чоловік» ще child support повинен платити.
-
Співчуваю вам. Мало шо знаю з приводу розділу опіки над дітьми, але точно знаю одну річ, бо проходила через це сама: статус Separated набуває чинності лише після 90 днів життя окремо! І ви не те шо можете змінити статус в податковій на separated після цього , ви зобовʼязані це зробити! Посилання на податкову: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/update-your-marital-status-canada-revenue-agency.html Посилання просто на офіційне тлумачення separated www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-address-information/marital-status.html Так шо то ВИ можете колишнього лякати, що настукаєте на нього в CRA, якщо він не змінив статус на separated
-
З того, що я знаю з досвіду моїх знайомих, закон в Канаді на захист прав жінки працює доволі жорстко. Просто потрібний хороший адвокат
-
Підтримую пораду розлучитися в Україні. «За за мовчанням» таке розлучення буде означати (тут, в Канаді), що обидва батьки мають мати рівний доступ до дітей, тобто діти живуть з кимось з батьків (зазвичай з матірʼю), а батько бачиться з ними за узгодою, матір не перешкоджає, всі домовляються один з одним як нормальні адекватні люди. Якщо ЙОГО шось не влаштовує, то він хай і звертається до суду місцевого і намагається вибити, щоб діти жили з ним. Це буде вкрай складно, якщо він не зможе довести, що мати не в адекваті, не може дивитися за дітьми , обмежує його доступ до них, тощо