Українська Манітоба
-
Потрібний адвокат тут і починати процес розлучення в Україні паралельно. Якщо потрібна рекомендація українського адвоката по дистанційному розлученню, напишіть мені, маю хорошу знайому юрфірму. Дуже вам співчуваю, нехай все вийде!
-
www.gov.mb.ca/familylaw/safety/protection-orders.html#:~:text=Such%20Protection%20Orders%20can%20prohibit,longer%20or%20renewed%2C%20if%20necessary. Все дуже швидко можна зробити
-
Якщо чесно, це п@здець, за таке сісти можна, там «родичка» напевно контужена чи що. Треба адвоката та засудити цю курву, щоб ще десять років компенсацію виплачувала потім за моральну шкоду та ментальну травму її та дітей. А «чоловік» ще child support повинен платити.
-
Співчуваю вам. Мало шо знаю з приводу розділу опіки над дітьми, але точно знаю одну річ, бо проходила через це сама: статус Separated набуває чинності лише після 90 днів життя окремо! І ви не те шо можете змінити статус в податковій на separated після цього , ви зобовʼязані це зробити! Посилання на податкову: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/update-your-marital-status-canada-revenue-agency.html Посилання просто на офіційне тлумачення separated www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-address-information/marital-status.html Так шо то ВИ можете колишнього лякати, що настукаєте на нього в CRA, якщо він не змінив статус на separated
-
З того, що я знаю з досвіду моїх знайомих, закон в Канаді на захист прав жінки працює доволі жорстко. Просто потрібний хороший адвокат
-
Підтримую пораду розлучитися в Україні. «За за мовчанням» таке розлучення буде означати (тут, в Канаді), що обидва батьки мають мати рівний доступ до дітей, тобто діти живуть з кимось з батьків (зазвичай з матірʼю), а батько бачиться з ними за узгодою, матір не перешкоджає, всі домовляються один з одним як нормальні адекватні люди. Якщо ЙОГО шось не влаштовує, то він хай і звертається до суду місцевого і намагається вибити, щоб діти жили з ним. Це буде вкрай складно, якщо він не зможе довести, що мати не в адекваті, не може дивитися за дітьми , обмежує його доступ до них, тощо
-
Може в полiцiю пiти? Я вже тiльки їм довiряю, пiсля кредитних контор, в яких регiстрацiя скiнчилась у 2022 роцi, а hertz відмовляється дати документи або папір, що підтверджує, що вони передали борг кредитному агентству. тепер тільки mpi довіряю і поліції У цiй кредитнiй конторi номер кредитки чоловiка, старий CVV код, адрес, та ще вони жалiються, що CVV код declined , не пiдходить. Коли попросила надiслати якiйсь доказ,що вони дiйсно легальнi та iснують- вiдповiли, що лист же вони вимагають негайно грошi- це доказ
-
Заява за погрози, заява за defamation of character, заява за blackmail, заява за domestic violation and abuse. І це так, с поверхні. Напевно посидівши пару годин, почитавши ті листи, ще пару пунктів знайдеться.
-
Я в Україні розлучалась, дуже швидко, адвокат представляв нас обох у суді
-
Розлучитися в Україні має сенс ще і тому, що Україна не визнає розлучення, оформленого в іншій країні. Поки перспектива іншого громадянства туманна, всі процеси мають бути оформлені згідно українського законодавства, і шлюб, оформлений в Україні, має бути розірваний в Україні, інакше в очах України шлюб буде дійсним. В Україні до опіки власне розлучення відношення прямого не має, це паралельні процеси (як і майно). Тобто можна розлучитися і далі продовжувати вирішувати питання опіки в Україні, але насправді воно буде вирішуватись в Канаді з рішенням суду про українське розлучення на руках
-
У Вас через цю історію з незрозумілими кредиторами не впав кредитний рейтинг?
-
Треба юрист гарний негайно, не знаючи чи працюють вони з такими кейсами за %, бо дорого воно 😅