Українська Манітоба
-
У Вас через цю історію з незрозумілими кредиторами не впав кредитний рейтинг?
-
Треба юрист гарний негайно, не знаючи чи працюють вони з такими кейсами за %, бо дорого воно 😅
-
там ще ті працюють. Он моєму босу дали ф150, поки йогоо сільверадо в ремонті (платить діллер). Кажуть перевіряйте на царапини, сколи і т.д.. приймайте, а машина - сугроб...він крч домовивсяя що доіде додому подивиться все як сніг розтане) ну на нього повісили царапини та сколи скла, якиих за замороженими вікнами було просто не видно. Веселий індус йому попався
-
Вітаємо, Анастасия! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Оце жесть, дякую за інформацію, бо скоро теж здавати свою на ремонт та дадуть щось в замін. Я завжди роблю відео усієї машини, але зі снігом реально би не подумав про таку підставу😅
-
Чи довіряєте Ви менеджеру? Наскільки я знаю Hertz компанія велика, дивно що вони Вам офіційної відповіді не надали
-
я брав тільки в кооп в оренду, взагалі все топ. Жодних проблем, обішов, зняв авто на відео, поіхав. Якщо щось знайшов нове - ввідмітив просто. В кінці місяця заплатив біл і вільний. А потім поіхали ще пофотографувались для їх сайту, і вони взагалі біл закрити))