Українська Манітоба
-
Бо друзі навіки. Пам'ятаєте, в Україні до війни теж росіянські флаги можна було зустріти деінде. Ну і звичайно, американці цінні клієнти з грошима.
-
Мене більше засмутило шо всі і середину не влізли і судячи з чату то пішли додому. Якщо чесно то середині було дуже душно від натовпу і я наприклад періодично виходила біля дверей шоб просто подихати. Не розумію чому не зробили це все на вулиці, шоб люди бачили нас а не тільки політики, бо з фотки вище то ззовні було якось зовсім мало людей і виглядало наче всього кілька людей мітингують, ніхто ж не знає хто їде повз шо там всередині всі
-
Може тому що не зрозуміла погода
-
Добре що цього року трохи потепліло 🤗 Минулого року і рік перед тим холодно було, в нас завжди на вулиці проходить ми пішки їдемо через місто від Брендон Університету до мерії, поки їдеш ок, а потім коло мерії стоїмо то трохи холодно… Але то грибниці в порівнянні через що проходять воіни в Україні 🙏
-
Завжди буде хтось не задоволений організацією. Хтось хоче щоб було на вулиці, так як ти (і я теж). Але є ті що хочуть всередині, бо можна прийти з дітьми маленькими чи старші люди і не мерзнути на вулиці. Лютий у Вінніпезі холодний, мінус 20 чи мінус 30, а як ще буде снігова буря, то ніхто ж не прийде. Тому певно і вирішили робити в приміщенні. А не пускали людей у музей працівники музею, не наші хлопці, я це точно знаю. В музею є свої правила, і по безпеці також. Є якась кількість дозволених місць. Загалом велика подяка організаторам за те що роблять . Це важка робота. От пишуть про Торонто, що було 15 тис людей, так там умови інші і людей в 10 разів більше певно.
-
1) ніхто не міг знати яка буде температура на вулиці і чи буде сніг 2) було багато старших людей, вони б не могли витримати 2 год стоячи на вулиці 3) надзвичайно важко було б організувати звук та відео на вулиці для такого натовпу, особливо якщо б було -20-с
-
15000 то тільки на вулиці можно зібрати, бо в ніяке приміщення стількі людей не можна вмістити.