пані Поня, я б порадив прийняти той факт, що ви не можете врятувати усіх, ніхто не може! А іще ви не можете знати що якби ви то зробили, то людям було б краще. У кожного своя доля і свій шлях, тож не коріть себе! Це не ваша провина!🙏
Героям слава. Дякую за адекватність, багатьом до цього ще довгий шлях треба пройти. Щиро дякую також всім, хто долучився до організації і всім, хто прийшов. Окрема подяка найбільш стійким та активним, хто дійшов до Legislative Building. Ви неймовірні :)
Пані Карина, маю до вас питання,чому ви не вийшли на вулицю і не склали компанію тим, хто був зовні? Вийшли б усі, хто може стояти, і просто постояли б на вулиці, а всі, хто з дітьми, зайшли б усередину.
Того року пускали людей на другий поверх(балкон), а також якогось року було на дворі, але то було дуже дуже холодно то ми періодично ходили в середину грітись .
Я була всередині, і не знала навіть що людей перестали пускати...про це сказали зі сцени на самому кінці практично. А телефон впродовж заходу я не читала
Вчора навпроти Поло Парку стояли мітингуючі з табличками та палестинськими флагами. Жодного сигналу не почув від проїжджаючих. Для порівняння просто :)