Українська Манітоба
-
Цікавить питання по пошуку роботи як Software Developer у Вінніпегу. Якщо хтось зможе поділитись власним досвідом, як вдалось пробити ту кригу? Можливо є речі на які варто звернути увагу, якась специфіка.
-
Дякую
-
Тобто ви, вже кілька років в Канаді і максимально багато працюєте і якомога знижуєте свою ставку? "Ні не треба мені ті кляті 25$ за годину, давайте мені 11.95!! І ще я буду працювати кожен день 3 години безкоштовно!!" - саме так ви себе поводите? Та футболки круті робите за безцінь, бо це не для підробітку, а чисто щоб більше попрацювати? Ви таке мали на увазі чи я щось плутаю з ваших слів? І всі повинні так робити?
-
телефонуємо щотижня, кажуть "чекайте"
-
Навіть якщо так, то це не місце для такого обговорення. Тут намагаємось надавати інформацію про життя в Манітобі, а не обговорювати закони України. Будь ласка, не перетворюйте чат на базар. Новеньким дуже важко знайти необхідну інформацію.
-
Доброго ранку, куди можна поскаржитися ? четвертий місяць не видають SIN номер
-
Дівчата, шукаємо собі в команду кондитера! Обов’язкові умови - ви пекли торти, добре їх пекли на замовлення, розумієте процеси Робота завжди в суботу і неділю Також в будні дні, 2 вихідних, вони у нас фіксовані В будні з 7 по 3 В вихідні з 6 по 2 Знання англійської обов’язкове Команда у нас - майже всі українки, але ви маєте розуміти власницю бізнесу Ось ця кондитерська Baked Expectations +1 204-452-5176 maps.app.goo.gl/hNmLDvmAagyjenEq5?g_st=ic Я тут працюю з червня Присилайте ваше резюме на цю пошту: [email protected]
-
Вітання всім! Вибачайте що трохи не по темі. Чи є тут хтось хто в ІТ працює в Вінніпегу, ну або загалом в Манітобі, хочу порадитись по деяким питанням.