Українська Манітоба
-
У нас треш був в перші дні все виносили, тому що наші втікли а росіяни місто просто пройшли не залишали своїх бо боялися ще, місто по факту було без влади і правоохоронців, через неділю ми вже організували дружини і відповідали за правопорядок поки росіяни не почали виловлювати нас.
-
Якщо дійсно ідея цікава- скидайте свої історії на [email protected]. Це буде перший крок.
-
Знайти усі податкові та соціальні пільги в Канаді буває досить непросто. Для багатьох людей пошук державних пільг може здаватися надзвичайно складним квестом через величезний об'єм інформації. З такою великою кількістю програм буває важко зрозуміти, з чого почати і на які саме пільги вони можуть претендувати. Benefits Wayfinder — це простий, зручний і зрозумілий інструмент, який допомагає людям з низькими та середніми доходами знаходити та відстежувати доступні для них податкові та соціальні пільги. Користуватися цим інструментом можна самостійно або за підтримки працівника відповідної організації. Нагадаємо, що багато податкових пільг автоматично нараховуються та виплачуються урядом, якщо люди вчасно подають податкові декларації. Подати податкову декларацію можна самому через онлайн-ресурси, за допомогою волонтерів податкових клінік або звернувшись до податкових професіоналів, як от Tax Pro Canada.
-
Ну перших я прям не чув, але коли вже було близько до міста то було так що вікна ходором ходили прям. А відкрити було не реально бо було б дуже гучно. А потім якось воно більш менш звиклось, але іноді ми всі вибігали в тамбури, бо там хоч несучі стіни маються в 40см товщиною
-
Я думаю буде достатньо, тут у кожного є про що розповісти
-
Я не спала в той день зранку, прокинулася рано, і чітко чула з Житомирської перший вибух, це бомбили Гостомель. Це був такий вибух який не сплутаєш ні з чим, і не забудеш ніколи. я відразу зрозуміла що це почалося. Мама моя уже у віці, не почуває трохи, то вона перші дні не чула всіх цих вибухів і хоч спала більш-менш. Я не спала практично три дні аж поки брат з сім'єю не вибрався евакуаційним потягом з Харкова, Салтівка.
-
ChatGPT не поредагує так, як треба. Такі спогади зібрати- це хороша ідея. Я філологиня і літературна редакторка, то б могла поредагувати, якщо б зібрали кілька історій докупи.
-
Дякую організаторам! Це було сильно ❤️
-
Доречі, про вибухи. Я пам'ятаю десь за рік чи два до війни ми мали друга в онлайн грі, який все життя жив та живе в Макіївці і якось ми спілкувалися з ним в голосовому чаті і він казав шо у них нещодавно були вибухи. Ми тоді спитали його, а як ти розрізняєш шо це саме вибух від бомби а не просто феєрверк чи, скажімо, шина лопнула. Він тоді відповів тоді "якщо не дай бог ти почуєш в своєму житті вибух бомби - ти ніколи більше в житті його не сплутаєш ні з чим"
-
Із самого дитинства жила в місті, де вибухи були завжди за розкладом. Тому якраз цей звук мене не лякає, не вводить в ступор…він просто знайомий із дитинства. Якраз за ці останні роки цей навик (відрізняти звуки вибухів від інших і не метушитися при тому, а із холодною головою робити далі потрібні справи) дуже допоміг.