Українська Манітоба
-
Не настільки щоб рухатись, порівняйте з Україною. Два майдани піднімались коли було значне порушення прав, а всяку корупцію, беззаконня, кришування, кишенькові суди - і всі терпіли. Тому не треба казати, що американці такі як рашка коли ми самі і з гіршим жили
-
Вітаємо, Дария Фролова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Оксана Белова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Можливо, вже починають «прокидатися» в США..
-
www.washingtonpost.com/video/politics/ai-video-in-hud-headquarters-shows-trump-kissing-musk-toes/2025/02/24/28e8b5f0-c39d-456e-a4b3-877aaf4b1ea2_video.html
-
А де ви побачили, що зовнішня політика вдарила по їх гаманцю? Поки що ніяких наслідків вони ще не відчули. А деякі внутрішні зміни вони навіть підтримують. У пересічного громадянина там нема поки що причин для протестів. Ті, хто більш менш обізнані і цікавляться світовою політикою, ті виходять на протести. Але для більшості людей життя поки що не змінилось.
-
Все тільки починається. Я не писала що вже вдарило по гаманцю. Це лише перші проліски його дій зʼявились . Фермерам заморозили гранти (вони їх отримували згідно Inflation Reduction Act of 2022), заморозили людям поки ще субсидії, почали депортації «для цифри» (під шумок депортували людей у яких в процесі документи були) аби пустити пил в очі що вони прям «працюють» і це я так нашвидкоруч згадала що вже відбулось. А бомба повільної дії - це тарифи і його «робота» з торгівельними партнерами. І так, я ніде не писала про зовнішню політику.
-
Я ж написала в депортаціях людей, які вже давно в країні і чекали лише на підтвердження документів, які вже процесились урядом. Це так як взяти зараз когось хто подав на ПР, отримав номінацію чи АОР і його депортували. А тих хто тут порушив законодавство, хто нелегально лишився - то так, цих треба депортувати. Я за те шоб для цифри не гребли всіх докупи.
-
Ну і за відміну USAID теж респект, DOGE розкрило купу інфи а також про те кому із ЗМІ в Україні платили. І до речі всі змі лояльні до української влади і ігнорять події викрадення людей. . Торгова війна з канадою , ЄС і мексикою це звісно дибілізм. Поки є момент Канаді треба домовлятись про нафту з ЄС і продавати її напряму Європі .