Українська Манітоба
-
Я ж написала в депортаціях людей, які вже давно в країні і чекали лише на підтвердження документів, які вже процесились урядом. Це так як взяти зараз когось хто подав на ПР, отримав номінацію чи АОР і його депортували. А тих хто тут порушив законодавство, хто нелегально лишився - то так, цих треба депортувати. Я за те шоб для цифри не гребли всіх докупи.
-
Ну і за відміну USAID теж респект, DOGE розкрило купу інфи а також про те кому із ЗМІ в Україні платили. І до речі всі змі лояльні до української влади і ігнорять події викрадення людей. . Торгова війна з канадою , ЄС і мексикою це звісно дибілізм. Поки є момент Канаді треба домовлятись про нафту з ЄС і продавати її напряму Європі .
-
Вітаємо, Оксана Белова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Індусів то за що? Butter chicken попався не смачний?😁
-
Хто хоче задонатити на ЗСУ, придбайте браслети будь ласка. Браслети вироблені із гільз нашими воїнами власноруч. 💛💙❤️
-
Це звісно є, але Індія країна з котрої приїхало мільйони людей. Якщо декілька тисяч з них зробили це не дуже чесно, у % співвідношенні це смішно просто.
-
Всі грошу підуть на ЗСУ
-
Від українців більше такого бачу, ніж від індусів, от чесно. З індусами приємно спілкуватися, мати справу у більшості випадків. А наші живуть по принципу «не наїб#ш, не проживеш», бачиш українця та тікаєш звідти одразу у більшості випадків🥲 За срач то взагалі не можу, ви забули який срач в Україні всюди після людей?🤣
-
На Facebook ви можете знайти майстерню Batart ua
-
Я працюю на Main Street
-
Браслети я привезла з України, вони в мене.
-
є посилання на сайт де придбати?