Українська Манітоба
-
Якщо хтось думав скуштувати дубайський шоколад , та не знали де та як . То ось тут , 15 баксів , чорний або молочний на вибір . З пістачіо або з мігдалем на вибір також . Красиво , нічо так . Але не бачу як у майбутньому в мене може бути крейвінгс до цього . Типу поставити галочку та і все
-
Якщо батьки не адаптуються, не в змозі працювати - то так, краще їх не виривати з корінням. Випадок моєї то більше як виняток. Не зустрічала поки щоб хтось так адаптувався. Моя за кілька років має тут свій бабл,подруг і дуже соціалізувалась. Але на то пішло років 5. Як тільки навчилась їздити, та придбала авто - аж гай шумів,її не було в хаті ніколи. Город був під хатою, як стало не вистачати взяли в аренду community garden за $30.00 сезон. Роки два тому мала 200 кущів помідор)))) Тобто воно можливо. Але якщо є насиджене місце там, хата своїми руками збудована і т.п.то звісно батьки не захочуть виходити з зони комфорту.
-
Є секретні жіночи групи де виставляють фоточки чоловіків з сайтів знайомств і питають "Хтось його знає? Чи варто з ним йти на побачення?". Відповіді там такі "О, це мій колишній шкільний вчитель, дуже гарна людина, колись був одружений, зараз не знаю". "Це мій коллега, у нього є дівчина, щоб ви знали"
-
~700 пропушених повідомлень. Про що? Надіюсь сварок не було
-
Ну звичайно мова не йдеться про те щоб виставляти свою адресу чи вулицю проживання, лише про фото. Бо на сайтах знайомств умови просто вимагають наявності твоїх фото, бо інакше не зареєструватися.
-
Так. Або люди в такій країні не реєструються ні на жодних сайтах знайомств, або там чи не кожен день хтось зникає чи якісь дивні звикання людей.