Українська Манітоба
-
Можу поміняти свою зимову куртку на машину😉
-
Але в теплій куртці за 10000$ тепліше й пішки ходити буде 😂😜😂😜😂
-
#робота #job #manitoba #winnipeg Canada Life is hiring Intake Coordinators for our Winnipeg location. If you have customer-service experience, excellent oral/written communication and strong organizational skills - check out this posting & apply here: http://bit.ly/3kKy7iJ #CanadaLifeCareers
-
Так і є не тільки серед вихідців з Індії, а й серед українців. Я коли працював у одній великій фінансовій корпорації у Вінніпезі на посаді project manager'a багато років, то деякі наші українці, які прибули до Вінніпегу місяць тому і шукали роботу, телефонували мені і просили референс на посаду директора департамента або віце-президента з бізнес-процесів або технологій, бо в Україні вони працювали директорами.
-
Добрий день. Спортивний клуб DAKOTA GYMNASTICS ACADEMY зі спортивної гімнастики набирає дівчат в групу з художньої гімнастики. Також можлива група з акробатики або естетичної гімнастики. За деталями звертайтесь до власника клубу Аркадія. Тел. 204-588-6205 або пишіть на адресу [email protected] 621 Oxford Street, River Heights Winnipeg, MB
-
Ось: youtu.be/f5j525KpdGc
-
Буде ще гірше, інфляція трошки впаде але ціни на продукти ні, це змусить Банк знову підвищити ставку. Прогноз не втішний.
-
Вітаємо, Яна Александровна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Може тут є сім‘я Остапенко, які прилетіли у Вінніпег 23.01.? Ваш чемодан знайшли, зверніться в аеропорт.
-
Кажуть добрий лікар. Тиждень назад хотіла записатися до нього як до сімейного лікаря, але нажаль перший апоінтмент мені призначили тільки на 21 березня)) це щоб просто познайомитися. Тому я записалася в іншу клініку. Відкрилась нова на вулиці 198 McPhilips Street. Записалась на першу зустріч , як кажуть, з сьогодні на завтра. Лікар сподобався( має укр коріння, хоч не говорить українською),клініка нова та сучасна.