Українська Манітоба
-
В якій саме частині слова "подешевше" ви побачили "за дурно"?
-
Підкажіть будь ласка. Я подавалась на подовження work переміту і мені прийшов на пошту документ що щось там тимчасово а потім прийде нормально. А моїй дитині ще рік дійсний її старий стаді перміт. Чи буде можливість подовження через рік? Чи і дитину зараз подавати?
-
Що скажеш… аплодую стоячи 👏
-
Скажіть, будь ласка, таке. Значить, в квартирі в кладовці стоїть величезна гаряча штука, мені сказали, це "хітер". Я так і не зрозуміла, вона гріє воду чи забезпечує температуру приміщення. При цьому температура в помешканні регулюється цим перемикачем-колесиком на стіні, тобто це управляєме явище. І також в квартиру підведене центральне кондиціонування (маленькі грати під стелею). Це саме квартира, не будинок, якщо це важливо. Я переживаю, що через цю гарячу штуку в квартирі буде дуже жарко, а якщо вона гріє воду, то і влітку теж. Я правильно переживаю?
-
Ні, не тільки західних, у нас в Хмельницькій області теж таке робили, причому культурним вважалося нагодувати майстрів ДО початку роботи. Я досі пам'ятаю, як до нас приїхали майстри щось робити у дідуся в гаражі, їх нагодували і вони заснули за гаражем 😁 так і не відремонтували нічого)
-
І також дуже важливе питання 🙏 Нинішня мешканка квартири переїжджає в іншу квартиру в цьому ж домі, вона трошки більша і коштує значно дорожче, як вона сказала, в першу чергу через відсутність килимового покриття. А в тій квартирі, в якій я хочу жити, покриття є! Я не в курсі, чим жахливе килимове покриття, я ніколи в таких квартирах не жила. І знову-таки, як з цим ковром влітку, це ж жарко? Чи ні? 🤔 Будь ласка, поділіться своїм досвідом, у мене є буквально менше доби вирішити, чи жити там, бо мене вже апрувнули 😁
-
Килими збирають пил та бактерії якшо коротко. З ними тепліше в той же час. Якшо квартира не нова, то це сумно- якби ти їх не мив...багато що залишається. При заїзді раджу взяти в аренду миючий пилосос. Навіть якшо лендлорд типу все помив. Будете здивовані що побачите у воді. Деякі агенства на коврах непогано заробляють))) при виїзді з вашого damage deposit беруть немалу суму саме на миття ковра. І забороняють вам помити самостійно (вам це в 2-3 р.дешевше буде ніж їхній компанії-контрактору).. Хоча останнє є порушенням, і через RTB можна повоювати за такі charges
-
Ага)) До 1861 го 🙈
-
Це щось з 1850-х)
-
Імхо звичайно Але годувати когось за зроблену роботу… 🙄 типу віддячити отак
-
А ви не знаєте, коли важкі меблі стоять на килимовому покритті, це ж пошкоджує покриття? у мене меблі з цільного дерева і важать просто тонну, я ще думаю, за пару років в цій квартирі в килимі утворяться ямки
-
О боже 😬
-
Потрібно більше часу приділяти на прибирання килимового покриття + важче з плямами і т.п. Також коли ви будете їхати з квартири, вам потрібно буде лендлорду надати чек на прибирання даного килиму спец.пилосмоком (тут часто в чаті діляться контактами людей, які надають його в оренду)
-
Так ніхто і не говорив щоб «віддячувати» просто так. Якщо погано зробили то зовсім інше діло.
-
Стоїть 😁 в тому-то і справа, що стоїть і все дуже якось швидко) ну добре, розберемось) Дякую!
-
Літом також переривали дах на коттеджі канадцям - теж пригостили - але цього ніхто ніколи не має очікувати.
-
Можливо. Не задавався цим питанням. Потрібно також дивитися на профіль ніжок, нижньої частини
-
Це не цей майстер випадково? 😅