Українська Манітоба
-
Вот що робити з пролитою свічкою я досі не знаю, ну хоч вона в колір ковра, а не червона якась 🌝
-
Так, окей, а скажіть таке. Якщо в кухні не відкривається вікно, але працює сильна витяжка, це ок чи все одно недостатньо?
-
Дякую 🤗
-
Блін, мені це все не подобається взагалі 🌝 я фанат чистої підлоги, а там, виходить, взагалі не буде ні чистої, ні підлоги
-
За 2 роки ямки сильні, але пару хвилин та ворс можна підняти.
-
Дякую!
-
Тут витяжки зазвичай нема , це просто фільтр. На рахунок коврів,тільки компанія має чистити наприкінці вашої оренди, якщо самі візьмете в оренду пилосос то не проканає, але ці компанії так чистять ,що як будете заїжати треба особисто ще раз пройтися миючим пилосом. На вм'ятини не зважають уваги.
-
Та нашо, якшо ж можна прибрати без слідів той воск🙈
-
Або поруч пролити червоного вина, тоді ніхто не помітить ту свічку 🌝
-
Я два роки домагалась цього будинку) але тепер, коли мене апрувнули, я уже така прям і не знаю 😐
-
Ну хоч продумано по кольору)
-
Історій багато
-
Смисля? Треба взяти типу кухонний рушник (вафельний), намочити його трохи теплою водою (більше до гарячої), покласти на те місце, де пролилась свічка, потримати трохи (секунд 30)…а потім по тому вологому рушнику зверху пройтись праскою
-
Я думаю багато про цей магазин знають, але якщо хтось не знає. Сушена щука, окунь, таранька чи щось дуже схоже на неї. Та мʼясо бізона. Різни частини 630 Nairn Ave, Winnipeg, MB R2L 0X5
-
Якщо не помітив як свічка опинилась на підлозі, можна сказати і так 🌝
-
Але то було десь рік тому 🌝
-
Сподіваюсь, ваш ритуал зі свічками і вином був успішний)