Українська Манітоба
-
Та нашо, якшо ж можна прибрати без слідів той воск🙈
-
Або поруч пролити червоного вина, тоді ніхто не помітить ту свічку 🌝
-
Я два роки домагалась цього будинку) але тепер, коли мене апрувнули, я уже така прям і не знаю 😐
-
Ну хоч продумано по кольору)
-
Історій багато
-
Смисля? Треба взяти типу кухонний рушник (вафельний), намочити його трохи теплою водою (більше до гарячої), покласти на те місце, де пролилась свічка, потримати трохи (секунд 30)…а потім по тому вологому рушнику зверху пройтись праскою
-
Я думаю багато про цей магазин знають, але якщо хтось не знає. Сушена щука, окунь, таранька чи щось дуже схоже на неї. Та мʼясо бізона. Різни частини 630 Nairn Ave, Winnipeg, MB R2L 0X5
-
Якщо не помітив як свічка опинилась на підлозі, можна сказати і так 🌝
-
Але то було десь рік тому 🌝
-
Сподіваюсь, ваш ритуал зі свічками і вином був успішний)
-
1 день - це ще нічого Якраз рідкий Ви б не зібрали
-
Треба буде спробувати, дякую. З плямами легко воно, навіть теж вино вже відмивав, от свічку помітив тільки на наступний день, і там вже воно застигло все🤣
-
У мене немає, на жаль, фото, але дуже схожий на оце. Величиною десь з невелику пральну машинку
-
About heater. Там стоїть water tank or furnace? Якшо є фото скиньте в групу. Baseboards які на стінах ви побачили стоять для обігріву окремих приміщень/кімнат. В той самий час у вас може бути повноцінний furnace щоби гріти вітальню. А може й не бути.
-
Хай поправлять пламбери. Але це water tank для обігріву води. Бойлер по-нашому. Але також він може гріти підлоги. Якшо у вас перший поверх і від нього йде ще розводка на підлоги.
-
Зря