Українська Манітоба
-
Що ви маєте на увазі? 👀
-
Скоріш за все, це hot water tank, він погоди не зробить, навідміну від dryer
-
Навіть якщо він вмикається двічі на тиждень? 🤔 то все одно квартира виділяє більше тепла, ніж перманентно гарячий резервуар?
-
Саме його і маю на увазі
-
Ви ж маєте на увазі не той dryer, який сушить одяг, так?) я просто дупля не відстрілюю в цьому, вибачте. Це єдина конструкція в стореджі, яка якось повʼязана з температурою
-
Якщо у вас dryer буде в квартирі, то він виділяє набагато більше тепла, ніж hot water tank
-
Так, і одразу приготувати (якщо є звісно) минулорічну декларацію, буде багато питань, щось типу: " яка цифра в графі 12350?" Ну і т.д.
-
Скажіть, як що заблокований CRA, пише помилку ERROR.221, тільки телефонувати їм і все, іншого виходу не має?
-
Є минулорічна і цього року, дуже довго чекати зʼєднання.
-
Ну тут як пощастить, я два рази телефонував, то перший раз за 10 хвилин з'єднало, другий десь за 20
-
Зрозумів.
-
Як пощастить. Чекала 1,5 години, потім вибило, потім знов чекала 1 годину
-
З моїх майже всі перейшли
-
НАЙМ НА НАЙМ! Робота в наявності Тип зайнятості: Повна/Повна зайнятість Посада доступна Дні: з понеділка по п'ятницю Доступно для пенсіонерів, студентів і матерів, які залишаються вдома. Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Вдома так ще багато спілкуються але все більше і більше переходять на мову. Я коли як, наприклад. А дитина моя українською вже спілкується
-
От в нас якось (років 20 тому) був майстер на ремонт квартири, якого треба було годувати. А раз він взяв гроші на матеріали, пішов і на два дні зник, напився десь і прибився випадково до якоїсь молодиці на тих кілька днів. Дружина його з села видзвонювала, куди чоловік подівся...