Українська Манітоба
-
Ну тут як пощастить, я два рази телефонував, то перший раз за 10 хвилин з'єднало, другий десь за 20
-
Зрозумів.
-
Як пощастить. Чекала 1,5 години, потім вибило, потім знов чекала 1 годину
-
З моїх майже всі перейшли
-
НАЙМ НА НАЙМ! Робота в наявності Тип зайнятості: Повна/Повна зайнятість Посада доступна Дні: з понеділка по п'ятницю Доступно для пенсіонерів, студентів і матерів, які залишаються вдома. Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Вдома так ще багато спілкуються але все більше і більше переходять на мову. Я коли як, наприклад. А дитина моя українською вже спілкується
-
От в нас якось (років 20 тому) був майстер на ремонт квартири, якого треба було годувати. А раз він взяв гроші на матеріали, пішов і на два дні зник, напився десь і прибився випадково до якоїсь молодиці на тих кілька днів. Дружина його з села видзвонювала, куди чоловік подівся...
-
Ваші гроші подарували йому два дні щастя!
-
Про російську в університети це капець, багато викладачів навіть не знає української🌝 Але студенти теж ще ті кадри іноді, памʼятаю як чувак з паралельної групи на укр мову приніс ессе російською мовою, а потім ще був незадоволений чого всього 3 поставили йому🤣 Йшов 19 рік, Київ, один з «найпрестижніших» університетів України🤣
-
Ну до 22 року здається тільки курсові чи практику тільки укр вимагали бо воно в архів йде і т.д, а звичайні роботи хто як зробить, більшості викладачів було цікавіше зміст а не мова чи оформлення.
-
По різному було, наприклад в мене в групі було тільки 2 студенти які говорили на українській, це я і друг тож приорітет був на російську під час викладання для вчителя, але це було ще в 2013, в 2019 на магістратурі то всі вчителя викладали на українській але підручники були ще з СССР, єдине що вчителі готували додаткові матеріали то вже на українській
-
Могу сказати за технічні науки, підручників української не існувало майже, англійська чи російська. Там вже від викладача залежало та направлення, щось краще англійською, щось першоджерело російською. Все що було українською на той момент, переклади(і не завжди гарні) підручників з російської чи англійської, але часто це старі редакції або їх в електронному варіанті фіг знайдеш, тому що мали то і було🙂