Українська Манітоба
-
У мене колись ось ці розбишаки були 🤪
-
По рахунках я її раніше питала, сплачується тільки hydro, а от про центральне опалення ні) розпитаю) Мені просто це все таке нове, тут де я живу у мене абсолютно все включено, я взагалі цим всім не займалась тут, а тепер всі ці дрібнички, в яких треба розібратись 🙈 в попередній квартирі я теж тільки hydro платила при центральному опаленні, тому я на кожному кроці тут: о, а так теж може бути, рілі?
-
😁😁 я її дуже розумію. Більше ніж можу публічно сказати про життя власників тварин. А ви її за опалення питали? Що по рахунках,чи є центральне опалення включене в аренду (так може бути у вас), а бейсбордс просто як екстра йде?
-
О це точно. Ось ці мелочі , вони займають дуже багато часу та нервів. Ми зараз повернулися в квартиру, з якої починали тут все включно І нам треба закрити це хайдро. Було в нас 2 акаунти. Там на одному долг, хоча було кредиту 76$- «не бачимо тих грошей» кажуть На іншому акаунті порахували за ті дати в які ми вже зʼїхали Короче, їх поСтійно треба чекати. Нагрівають вони часто
-
Я і без цього доросла, просто тепер я ще займаюся нафіг не потрібними і нецікавими деталями)
-
Окей, дякую, уточню!
-
На одній квартирі опалення було не центральне, світло виходило 100-130$ у всі сезони На іншій було світло, опалення центральне 20-30$ виходило
-
Так. Цей будинок найкращий по ціні=якості! Гарне розташування. Якщо б вони продали апартаменти, я б не задумуючись купила! Всім раджу, хто питає!
-
Таааак, а давайте поговоримо, що не так з кутовими квартирами? Бо у мене якраз буде кутова))
-
Це той будинок, який вам подобається, так? після пожежі який?
-
Ми повернулись на 221 Stradbrook На 300 маін хоче син, але батькі ще не знайшли роботу на 30$ в годину мінімум, щоб платити за квартиру Нажаль.
-
Я ж не мєстна)) в моїх південних широтах трохи гуманність лендлордів інша, й старих рентовок менше в рази. Ті комплекси,що менеджить моя робото, що біля периметру Вінні збудовані в 2000х, але який підхід у нас - якщо є діра яка дрейнить операційний бюджет її будуть усувати. Будь що, що впливає на високі постійні рахунки. От буквально сьогодні переглядала Hydro bills 60 квартир і кілька квартир постійно мають рахунки well above average. Одна квартира мала під $500.00 за Hydro у січні. Якби вона не була кутова, не на першому поверсі, і якби у квартиранта не була порушена терморегуляція, то так - ми б досліджували далі що не так з ізоляцією і т.п. Згідно тої ж логіки - ті компанії, які платять за вас ваші рахунки дуже зацікавлені оновлювати вікна, термоізоляцію. У нас було в місті три будинки квартирні. Одні на балансі міста social housing інші на балансі групи інвесторів. В 19-20рр переробили все від ізоляції до енергозберігаючих пралок сушок та сайдінгу.
-
О, ви повернулись на 300 Main? Ви раді цьому?)
-
Ми 1 раз жили в угловій. Але опалення було таке сильне, що жара Я знаю тільки що вони вважаються більш холодними. Хоча тут в мене теж спальня кут, і все ок В Україні це проблема, а тут я щось не зустріла такої проблеми
-
Дякую!
-
У мене ще є десь 14 годин відмовитись від контракту) це прям дуже погано? бо там такі види чудові на дві сторони)