#job
Компанія "Winpak" в якій я працюю набирає людей на початкову позицію "General Production", виробництво пакувальних матеріалів для захисту швидкопсувних харчових продуктів, напоїв, фармацевтичних препаратів, засобів медичного та особистого догляду.
Дві зміни: два тижні день, два тижні ніч, зміна 12 год, 1 тиждень - 5 робочих днів, 2 тиждень - 2 робочих дня, в середньому - 44 години в тиждень.
На старт - 18.19, після 4 місяців (випробувального періоду) - 22.45. Нічна зміна + 1$ за годину, якщо зміна випадає на вихідні +4.50$.
Робота полягає в обслуговуванні машини що виробляє пакувальний матеріал (плівку) де крім вас ще працює двоє людей або за машиною, шо нарізає паперові рулони. Робота фізично не важка, в теплому приміщенні.
Основна вимога, це звичайно знання англійської, як на мене мінімум B1. На виробництві тільки два українці, тому вам завжди прийдеться спілкуватися англійською. Ну і буде дві співбесіди англійською, 15 і 45 хвилин. Так, що тверезо оцініть свій рівень мови.
Можете надсилати мені своє резюме і я передам його в HR або подаватися самостійно - ca.indeed.com/cmp/Winpak/jobs?jk=dc5287f9c7f1f6bf&start=0, на позицію "MBVS: General Production".
Для прикладу моє резюме, в основному робіть ставку на manufacturing experience.