Українська Манітоба
-
У вас ще дуже побожний рахунок за гайдро)))
-
Мабуть є загальні коридори😉 а їх компанія сама платить. Ну як сама )) З condo fee. Часто ці fee менші саме там де мешканець повністю оплачує і воду, і Hydro, і де не має загальних коридорів. Таке можливо лише в низькій забудові де вхід напряму в квартиру. В кого є загальні коридори, то опалення їх і гріє вашу квартиру. В одному з будинків моїх на роботі мешканці включали опалення в себе кілька раз за зиму. А так їх гріли коридори. Ну і опалення підлог - воно теж було включене в аренду.
-
Всім доброго дня. Може хто вже мав таку проблему та знає косметологію, салон, або людину, яка вміє з цим працювати, тому буду рада якщо порадите. Чи знає хто місце/людину, яка може виправити траекторію росту нігтя? В Україні був салон, де мені з цим допомогли та ніготь більше не вростав в палець, проте тут поки що не можу нікого знайти.
-
-
Вітаємо, Валентина ❤️ Острозька! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Які тут у вільному доступі є хороші стабілізатори сну і легкі заспокійливі? я заглядалась 2 роки на 5-HTP і думала, що вона хардкорна, а вона вапщє ніяка 😁 на чому ви сидите, крім магнію, м? поділіться досвідом, пліз